MPCIe mSATA rozšírenie adaptér bezdrôtovej karty, rozšírenie mini PCI-e Podpora pre mSATA SSD rozšírenie, podpora WIFI karta PCIe3.0

€17.37


mPCIe predlžovací kábel adaptéra karty Bezdrôtovej sieťovej karty rozšírenie mini PCI-e

PDO továreň na priamy predaj, výborný produkt, výkon, super dobrú povesť, 100% plná kontrola, power-on test a dodávky

Model výrobku: R66SF názov Produktu: mini pci-e predlžovací kábel Dĺžka drôtu: 3-100 cm (linka podpory dĺžka prispôsobenie rôznych dĺžka riadok má inú cenu, dĺžka riadok prispôsobenie, prosím kontaktujte zákaznícky servis na zmenu ceny, a potom zaplatiť) Rýchlosť šírka pásma: pcie3.0x1 Rozsah adaptácia: predĺžená mpcie rozhrania na základnej doske, rozšírená podpora pre mSATA SSD a WIFI kartu. Obmedzenia použitia.: len na odborné inžinierov určený nákup, všeobecné použitie nie je vhodné nemôžu byť použité, bežných kupujúcich, nemusíte kupovať. Popis drôtu dĺžka: dĺžka drôtu v tomto obchode sa vzťahuje na časť viditeľné lanká, s výnimkou PCB a konektor. Ak PCB je v cene, ďalšie 12cm budú pridané.Celková dĺžka je cca 17 cm. Nájdete vzdialenosti, označená modrou šípkou na r66sf-5 cm (5 cm) nižšie.

Model výrobku popis: Model Názov Výrobku Popis R66SF mPCIe na mPCIe predlžovací kábel podporuje full-height half-výška mPCIe bezdrôtovej sieťovej karty

Produkt výhodou 1.Výhody drôtu, dovezené drôtu, nemecký patent, Lotes konektor dovezené z Taiwanu, vysoká frekvencia podpora PCIe 3.0 8G/ BPS stabilný prenos 2.Dĺžka riadok výhodu, od 5 cm do 1 m, môže byť prispôsobený, obchod, predaj prenos elektroinštalácie, drôt impedancia je nízka, dĺžka riadok do 60 cm podporu PCIe3.0 plnej rýchlosti. 3.Rozdielový signál nemá žiadny otvor dizajn, a nie je signál útlm rušenie problém parazitné kapacity a parazitárnych indukčnosť, a nie CAF micro-skrat jav. Produkt je odolný 4.Produkty sú vyrobené z vysoko kvalitných materiálov, PCB je vyrobený z jemnej spracovania, medi je pribrala na 1oz, zlato prst má dosť zlatenie obsah a dobrú elektrickú vodivosť, ktorá môže znížiť problém mŕtvych modrá obrazovka spôsobené zvýšenou oxidáciou hrdze impedancia. Plná rýchlosť stabilné, nie je potrebné spomaliť, žiadny problém s kompatibilitou. 5.Drôt vybraných samotný produkt je veľmi odolná, využívanie hrúbky 3 mm PCB tesnenie ochrany kovov zváranie miesto a zaistite skrutkou a šesťhrannou maticou upevnenia, produkt je solídny a spoľahlivý pevnosť odpor, anti-interferencie, nebude zlomená drôt nechtov problém. Drôt môže byť ohnuté alebo zložené, nemajú vplyv na použitie. 6.PCB zatienili a vykrmit dizajn, zatienili nebude prilepené na grafickú kartu, vykrmit a predĺženie dizajn robí rada karta jednoduchšie na inštaláciu, znížiť pravdepodobnosť poškodenia Výrobku obrázok:

Súhrn technických problémov

Prečo niektoré prepínač elektroinštalácie s menej ako rok za sebou, aby pád, modrá obrazovka, počítač nestability, a viac a viac vysokou frekvenciou krach? Tá istá špecifikácia je PCIe predlžovací kábel, rozdiel je materiál a dizajn schopnosť. Ak prípona rada si kúpili, je zlá PCB materiál, zlý dizajn a chudobných použiť prostredie, CAF micro-skrat dôjde, čo má za následok krach. Naše produkty sú navrhnuté tak, aby zabezpečili prísny výber PCB, vysoká TG160 materiál, vynikajúce technológie výroby, a na poruchy výrobku riziko môže ešte znížiť, ak sa používa v drsných podmienkach. Potrebujete externé napájanie? Napájanie obvodu našich výrobkov je dobre navrhnutý, žiadne ďalšie externé napájanie je potrebné. Čo je hrúbka drôtu?Mäkké? Drôt hrúbky tento produkt je až 1,4 mm, takže vodič tento produkt je pomerne ťažké.

Aká je kvalita drôt?Je to tienené? EMI tienením vodivý polymér, nové materiály pre EMI tienením, plochý kábel dizajn.Táto technika umožňuje každý kábel, aby sa plne vzťahuje emi štít vedenie polymér, aby sa zabránilo elektromagnetické frekvencie výskytu, alebo emisie, minimalizovať rušenie a degradácii výkonu a zníženie hmotnosti extender.

Bezpečnostné opatrenia na kúpiť: 1. Pri vkladaní kábel usb, je potrebné mať jasnú predstavu o smere, nevkladajte konektora v zadnej alebo z vyrovnania, aby sa zabránilo pálenie zariadenie. Najprv podržte zásuvky prístroja pred vložením kábla, aby sa zabránilo rezanie pätica, pin príliš ťažké. 2. Všetky druhy dosky a zariadení signál vodičské schopnosti a iné podmienky nie sú rovnaké, výsledky testovania našom obchode nezaručujú rovnaké s vaše výsledky testu, pokiaľ je pripojený na predlžovací kábel, signál sa stratil, prosím, nekupujte 3. Sieťová karta alebo základná doska je elektronický produkt, ktorý bude veku a oxidovať s nárastom času. Nepodporuje starých zariadení. Viac ako štyri roky. Nemusíte kupovať. 4. Len technické personál môže určiť kúpiť, č DIY schopnosť, nie je možné nainštalovať, nemusíte kupovať 5. Dizajn každej hlavnej palube mPCIe je iný. Nepodporuje WWAN(3G siete karty) rozhranie, ani ju nepodporuje rozhraním mSATA(SSD pevný disk) rozhranie, ale podporuje iba WAN(WiFi) rozhranie 6. Tak dlho, ako spojenie je zapnutý, tam je problém s kompatibilitou. Prosím potvrďte kompatibilita medzi vaším zariadením a hlavnej doske systému sami. 7. Tento produkt podporuje len mini pci-e WiFi rozhranie. Prosím potvrdiť, či je vaša základná doska je pripojený na toto rozhranie. 8. Je známe, že tieto dve značky HP, Lenovo prenosné počítače majú BIOS z bieleho zoznamu problémy s kompatibilitou, ktoré môžu spôsobiť, že vaše sieťové karty nepoužiteľný. Uistite sa, že váš notebook kompatibilný so vaša sieťová karta. Ak nie, nie ich nákup. 9. Tento výrobok je kompatibilný s mnohými problémami, len pre inžinierske odborníkov na kúpu, ostatných zamestnancov, ktorí nekupujú. 10. Grafická karta alebo základná doska je elektronické zariadenie, ktoré sa bude veku a oxidácii v priebehu času. Staré zariadenia nie sú podporované. Vaše zariadenie nie je podporované pre viac ako tri roky. Nemusíte kupovať.

Štítky: 6 pin pci predlžovací kábel, hdd msata, msata wifi, ssd bezdrôtové, macross, flash pcb, udisk pcb, pci žena pci muž predlžovací kábel, pci e predlžovací kábel, msata ssd.


( 0 Hodnotenie )

Počet