Profesionálny Vojak Gps HD 4K Optický Tok určenia Polohy, Nadmorskej výšky Podržte Bezhlavého 5G WiFi RC Quadcopter GPS FPV Hučí s 4k Kamera

€39.69


Optický Tok Polohy alebo GPS Drone Profesionálne Striedavé WiFi FPV určenia Polohy, Nadmorskej výšky Podržte 4k Kamera S 2 Batérie alebo batérie 1 Popis: Položky názov:S16 GPS Kanál:4CH Gyro:6-Os Frekvencia:2.4 G Kapacita smart lítiová batéria: 7.4 V 1000mAh RC vzdialenosť : 300m 5G Wifi obrázok prenosová vzdialenosť: 200-300m doba Letu:Cca 16 min doba Nabíjania:Cca 100 minút Quad je Veľkosť:31x31x6cm Vysielač batérie:3*batérie typu AA (nie je súčasťou balenia) Fotoaparát:4K názov Položky:S16 Optický Tok Polohy Kanál:4CH Gyro:6-Os Frekvencia:2.4 G Kapacita smart lítiová batéria: 3,7 V 2000mAh RC vzdialenosť : 100 m 5G Wifi obrázok prenosová vzdialenosť: 100 m doba Letu:Cca 16 min doba Nabíjania:Cca 100 minút Quad je Veľkosť:31x31x6cm Vysielač batérie:3*batérie typu AA (nie je súčasťou balenia) Fotoaparát:4K Funkcie: * Postupujte podľa mňa Režime .Jeho kamera auto uznanie ľudskej postavy a postupujte podľa mňa funkcie effciently a neustále zachytiť vaše acitions a aktivít. * Zabudovaný 4K kamera sú ladené úžasne zachytiť úžasné fotografie a videá z neba. * S nadmorská výška hold funkcia poskytuje stabilné letové. * S GPS auto positioning system , presné určenie polohy umiestnenia. * S Jedného tlačidla sa vrátite funkcia umožňuje ľahko nájsť cestu domov. * 2,4 GHz Technológia Prijaté na Anti-Interferencie. * 4 Kanál, ktorý môže urobiť stúpanie, zjazdy, dopredu, dozadu, doľava šikmý lietať, právo šikmý lietať a koľajových 360°. * 6-osé gyro, ktoré môžu mať viac stabilné lietanie a jednoduché ovládanie. * S LED svetlá, takže letu viac veľkolepé najmä v tme.

Funkcie: stúpanie, zjazdy, dopredu, dozadu, doľava šikmý lietať, právo šikmý lietať , Mimo Kontrolu Vrátiť, Nízka spotreba Vrátiť,Jedným z Kľúčových Vrátiť,GPS,nadmorská Výška Režim,Wifi FPV Drone Balík v cene: 1 x RC Quadcopter 1 x Diaľkové Ovládanie 1 x Batéria, 1 x USB Nabíjací Kábel 4 x Vrtule 1 x Skrutkovač 1 x Príručka pre Používateľa 4 x Ochrany Krúžkov Bude prekvapením, darček pre prvých 10 kupujúcich každodenné tovar nie je odolný voči pádu. Pozornosť by sa mala venovať každý let, pretože jeden pád môže spôsobiť výrobku poškodený. Keď je položka je pádu, musíte sa tlačiť plyn na spodnej okamžite v prípade motorových zablokuje a spálil. Mobilný telefón obrazovke sa zobrazuje s real-time imaging scenáre. Telefón zobrazí obrázok je len pre efekt, nie je zahrnuté v balíku. Pozorne si prečítajte návod predtým, než akékoľvek použitie, ak ste začiatočník, je vhodné, aby sa za pomoci skúsených dospelých. Tento quadcopter je vybavený coreless motory, kontinuálne pracovať s rôznymi batérie nie je navrhované. 1) akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW. 2) Platba musí byť uskutočnená v lehote 15 dní od objednávky. 3) Ak sa nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 15 dní.

Položky sú dodávané do 3 pracovných dní po úplnom zaplatení je vysporiadaný.Ak sa nemôžete dostať váš tovar v čase. Obráťte sa na nás prvý, budeme kontrolovať a riešiť to pre vás pripravujeme.Budeme odpovedať svoj mail do 24 hodín normálne. Niekedy sa trochu meškanie vzhľadom na víkend alebo dovolenku.Ak sa nemôžete dostať na náš mail po 48 hodinách. Prosím, skontrolujte spam, alebo sa obráťte na nás s inými mailovú adresu. Návrat: Ak položka DOA(Dead Príchodu),Môže Kupujúci vrátiť do 14 Dní,Budeme ho Nahradiť Nová položka po prijatí DOA položky.Prosím, Kontaktujte nás Pred vami odoslané položky späť Záruka: Všetky položky Prichádza so Základnými 3 Mesiac Predajcovia Záruka,ak je položka chybné v 3 Mesiaci,poskytneme vám náhradné withour extra Nabíjačku(vrátane poštovného za poplatok)Po prijatí do Chybné položky. Ak položka Chybná po 3 mesiace,môže Kupujúci stále odoslať ju späť,Budeme kontaktovať dodávateľa alebo Manufaktúry na Záruku.Kupujúci bude Potrebné zaplatiť Poštovné poplatok Za opätovné odoslanie nahradené položky.

Štítky: 135 mm drone, larva x hd, quadcopt, jd rc, drone mini, 4k drone, mini quadrocopter, 500m drone, 4k profesionálny vojak, fotoaparát drone.


( 0 Hodnotenie )

Počet