LS11 RC Drone 4K S Kamerou HD 1080P Mini Skladacia Dron FPV Wifi Hučí Profesionálne Quadcopter Hold Duálne Kamery Dieťa Hračky

€22.32


LS11 RC Drone 4K S Kamerou HD 1080P Mini Skladacia Dron FPV Wifi Hučí Profesionálne Quadcopter Hold Duálne Kamery Chlapec Hračky Objednávky sú odoslané do troch pracovných dní po platbe je dokončená, prosím vás ubezpečiť, na objednávku. ⚠Pozor: tieto produkty sú rozdelené do kamery s a bez kamery. Stíhačky s fotoaparáty sú rozdelené do 1080P a 4K. Skontrolujte prosím vybraný model pred objednaním, ďakujem Položka Č.: LS11 Frekvencia: 2.4 G Kanál: 4CH Motor: 816 Coreless Motorových Quadcopter Batéria: 3,7 V 1800mAh Lipo (je Súčasťou dodávky) Vysielač Batérie: 3 x 1.5 v AA Batérie (NIE je Súčasťou) odvšadiaľ: 18-25 minút čas Nabíjania: 90mins R/C Vzdialenosť: 100 m Farba: Čierny Fotoaparát: 1080P / 4K (Voliteľné) FOV: 120 Široký Uhol Quad je Veľkosť: 22*25*6 CM (zbraní nie je skladací) 14*15*6 CM (náručí zložené) Pridať hudbu funkcia zoom, dual camera prepínač pridať hudbu funkcia zoom, duálny fotoaparát funkcia Vlastnosti: - S skladacie ramená, malé rozmery, ľahko sa prenáša. - S nadmorská výška hold funkcia poskytuje stabilné letové. - S wifi funkcia môže byť pripojený APLIKÁCIE APK systém umožňuje snímať obrázky, video, real-time prenosu cez telefón snímok z fotoaparátu. - K dispozícii majú 2 kamery je možné vybrať. S 1080P alebo 4K široký uhol kamery poskytujú širokú vysokej denfinition obrázky a video. - S Bezhlavého Režim, nie je potrebné, upravte polohu lietadla pred lietania . - S Jedného tlačidla sa vrátite funkcia umožňuje ľahko nájsť cestu domov. - Trajektóriu Letu. Nakresliť fligh spôsobom na obrazovke, a drone by viesť samostatný let po určenej ceste. - 2,4 GHz Technológia Prijaté na Anti-Interferencie. - 4 Kanálov, ktoré môžete urobiť, stúpanie, zjazdy, dopredu, dozadu, doľava šikmý lietať, právo šikmý lietať a koľajových 360. - 6-a-xis g-yro, ktoré môžu mať viac stabilné lietanie a jednoduché ovládanie. - To majú 3 úrovne rýchlosti letu na spínač, ktorý sa dá zarobiť viac, zábava s lietanie. - Na quadcopter trup je vyrobený z vysoko pevnej a odolnej inžinierske plasty,ľahké a odolné odpor.

Štítky: rc truck, rám drone veľké, quadcopt, motýľ drone, 4k drone, pôvodné rc quadcopter, drone fpv auta, 4k profesionálny vojak, fpv, drone profesional.


( 2 Hodnotenie )

Počet