24V 36V 48V 60V kapacita 5-8KVA čistá sínusová vlna energie frekvenčný menič doske ovládač rada UPS doska

€113.98


Tejto doske linky dispozícia je navrhnutá tak sám. Nezávislé plagiátorstvo! ! ! Tejto doske je ručne vyrobený produkt z mojich vlastných. Neformálneho trhu produktov. Používa sa iba pre vzdelávanie a komunikáciu medzi rovesníkmi a nadšencov. Som nenesú žiadnu právnu zodpovednosť za stratu osobných a majetku, ktoré kupujúci môže spôsobiť počas používania toto dieťa! ! !

Základná doska veľkosť: 28x15x7.5 cm.

Tento základnej dosky môžu byť vyrobené do meniča-prvý UPS (synchrónne switching), fáza detekcie zásuvky na ovládač stravovanie je priamo pripojený do elektrickej siete na detekciu výstup fáze sieťového napätia fázy meniča a siete synchronizácie. Keď je batéria podpätie (21/31/42/52V), spínacie relé riadiaci signál je výstupom v sine wave zero crossing. Úroveň ovládania QH relé (dodatočné) prepnutie z meniča na sieť a menič prepne do pohotovostného režimu. Keď napätie batérie je nabitá (24.5/37/50/62V), menič obnoví na začiatok pár sekúnd a siete Po synchronizáciu, ovládanie relé výstupu signálu nízka úroveň je prepne späť na výstupe invertora, keď sínusová vlna zero crossing sa vykonáva. Stroj priateľov, ktorí nepotrebujú vyššie uvedené funkcie môžete zavesiť príslušnej zásuvky bez vedenia.

Táto základná doska je výkon frekvenčný menič doske, že musí byť použitý s výkonom frekvencia transformátor (veľká železná bull) Transformátor s 13V na 220V pre 24V napájanie Transformátor s 19V na 220V pre 36V napájací Transformátor s 26V na 220V pre 48V napájanie Transformátor s 32V na 220V pre 60V napájanie vybraných transformátor by mal mať malé č-zaťažovací prúd. Únik indukčnosti by nemali byť príliš veľké. No-load prúd toroidný transformátor je 0,2 A alebo menej, 0,5 A alebo menej EI tvar, a 0,7 A alebo menej z úst tvar. Ak nie-zaťažovací prúd je príliš veľký alebo úniku indukčnosti je príliš veľký, trubice môže byť spálené. Napríklad, elektrické zvárač a beží svetlo transformer nemôže byť použité (zvárací stroj má veľké č-zaťažovací prúd a úniku indukčnosť, a beží svetlo transformátor má veľké č-zaťažovací prúd). Na toroidný transformátor musí byť zapojené v sérii s ferrosilicon-hliník magnetické krúžok cievky. Najlepšie EI je tiež pridal, a tvar úst, môže sa vynechať.

Ak si kúpite tejto doske, musíte mať určité elektronické technológie a skúsenosti. Ak nechcete pochopiť niečo, prosím, nekupujte ho.

Štítky: watt invertor 48v, ups invertor 48 v, čistá sínusová ups, menič alternatívu, prevodník frekvencia spínania, invertor sunyima, aiyima čistá sínusová vlna menič, ortuť invertor doska, ups ups, invertor 24v 220v francúzsko.


( 2 Hodnotenie )

Počet