Nabíjateľná 106 Klávesy Plnej Veľkosti Bezdrôtovej Klávesnice a Myši španielsky/francúzsky/taliansky/nemecký/US/UK Klávesnice, Myši Nastaviť 2400DPI Myš

€28.27


Klávesnica funkcie:

● NABÍJATEĽNÁ RECYKLOVATEĽNÉ BATÉRIE-Nie je potrebné nahradiť alebo scudzovať Alkalické batérie nič viac! Obe Bezdrôtovej Klávesnice a Myši sú vstavané 500 mAH Li-ion batérií, jedno plné dobitie poskytnúť viac ako 120 hodín práce. A klávesnica a myš bude automaticky prichádzajú do intellegent režim spánku ak nie aktivít v 20s;ktoré zabezpečujú vysokú energetickú účinnosť a dlhú výdrž batérie. ● 2.4 GHz STABILNÉ BEZDRÔTOVÉHO PRIPOJENIA-Bezdrôtové klávesnice, myši combo sú prispôsobené s enhanced 2.4 G chipset pre odpadlíka-bezplatné pripojenie. Budete si môcť vychutnať vysoko efektívny hladký práce bez spleti drôtov. A jeden malý nano prijímač sa zjednocuje použitie pre oba klávesnice a myši, uložiť svoje USB porty. ● MENEJ HLUČNÉ A ERGONOMICKÝ DIZAJN-wireless Keyboard:v nožnicový cez mechanizmus kláves umožňuje pohodlné písanie, ľahký, citlivý a zvyšovanie uhly podporuje váš list na dlhú dobu práce. Tichý myš má mäkké kliknite takže nie "kliknite na tlačidlo" rušiť svoje okolie, nič viac! ● ELEGANTNÝ KOMPAKTNÝ ŠTÝL-Na keycaps sú tenké ploché mac štýlu, elegancie a ukladanie ploche miesta, štíhlu klávesnicu, myš s mettalic dokončovacie na vrchole a stream line tvar, aby to móda na vašom pracovisku. ● MULTI-GRADE DPI MYŠ-slim bezdrôtová myš má 5 úrovní DPI nastaviteľné(800/1200/1600/2000/2400); aby sme mohli zvoliť správnu rýchlosť kurzora v závislosti od aktivity, ako je práca, hranie hier alebo iné rozlíšenie TV a monitory.

Čo je v krabici:

1.1 x bezdrôtová klávesnica 2.1 x wireless mouse 3.1 x nano prijímač 4.1.2 M Mikro kábel 5.Používateľská príručka

Štítky: klávesnica mechan, bluetooth klávesnica, kľúčové palube bezdrôtový, myš razer, nálepku uk, klávesnica mofii, klávesnica španielsky bezdrôtové, klávesnice mac, teclados mecanicos, nikon bezdrôtový set.


( 2 Hodnotenie )

Počet