CNPAINTING Maľovanie Cloud Abstraktné Stenu Obrázok pre Obývacia Izba Plátno Moderného Umenia Orange Whtie Plagát a Tlač Bez Rámu

€3.83


Materiál: Plátno Médium: Nepremokavé Atrament Domov Dekor: Obývacia Izba, Svadobné Dekorácie, Spálňa, Kúpeľňa, Kancelária, Hotel, Jedáleň Drop shipping a Veľkoobchod: Podpora Použitie: Jedinečný Darček pre Rodinu ,Priateľov, Rodičov Niečo dôležité pre našich zákazníkov: 1. Za normálnych okolností, budeme poslať balík do 24 hodín po uskutočnení platby a aktualizovať sledovanie počet pre vás. Ak máte akékoľvek otázky, kontaktujte, prosím, zákaznícky servis zamestnancov, a budeme odpovedať na vaše otázky, akonáhle je to možné. 2.Udržať dole, náklady na dopravu a vyhnúť rám poškodené na prepravu,č. mat, č vnútri rámu, č mimo rám ,len plátno za tepla. 3.Ako svetelné efekty, farba objekty možno trochu odlišné od fotografie. 4.Táto vynikajúca kvalita plátno tlačiť je bez vnútri a mimo rám aby sa stanovuje poštovné náklady, ale táto veľkosť je obvyklé foto rámček veľkosť a môžete pripraviť rám ľahko. 5.Maľba nie je handmade, je vytlačený zo strojov. 6. Ak potrebujete vlastné veľkosti, prosím, kontaktujte nás.

Štítky: smith stroj multi, uzol loptu domov baby, uruguaj jersey deti, škola prípadoch sesamo, dlhé tričko rock mužov, rosegold krúžky pack, žehlička kameň výstrih, jar popruh tlačidlo, rosegold striebro.


( 0 Hodnotenie )

Počet