Moderné Abstraktné olejomaľba Plagáty a Tlačí na Steny Umenie Maľba na Plátno na Stenu, Dekorácie Abstraktné Obrázky pre Obývacia Izba

€3.57


Produkty Zobraziť:

Bez rámu alebo unstretched balenie spôsobom, ako je uvedené nižšie foto:

My Sme Výrobca plátno, vytlačí a olejomaľby v Yiwu City, Zhejiang, Čína. Naše Výrobné rozkladá na ploche 3500 metrov štvorcových, máme 8 nastavuje Digitálne Tlačové Stroje a 53 umelcov. Máme 8 rokov Medzinárodných obchodných Od roku 2008, Môžeme loď do Vzduchu a Mora Kontajnera, Ak máte v pláne kúpiť viac, prosím kontaktujte nás, my vám pošleme naše najnovšie katalógy a najlepšie ceny.

Všetky objednávky bude dodaný von do 2-5 pracovných dní po vaša platba potvrdená, Ak niektoré Modely máme Skladom, môže loď v jeden deň, Vaše objednávky bude dodaný prostredníctvom Príspevku Registrovaný Air Mail, EMS, Epacket, DHL, FedEx alebo UPS.

-Zvyčajne dodacia lehota bude trvať asi 7-30 pracovných dní. To závisí od destinácie a iných faktorov, ak nechcete prijímať svoj pozemok do mesiaca, ihneď nás prosím kontaktujte. Naša cena nezahŕňa dovozné dane, a tie sú zodpovedné za ciel.

-Všetky naše položky bude odoslaný na adresu ponúkané kupujúcich, potvrďte prosím vašu adresu starostlivo pred platby. Môžete nám zanechať správu, ak chcete zmeniť adresu pred máme loď z vášho pozemku. Akonáhle je dodávaný, to sa nedá zmeniť nič viac.

-On-line sledovania k dispozícii. Sledovacie číslo webové stránky a budú ponúkané raz dodaní položky.

Poznámka:

- Prosím, uistite sa, že vaša adresa je správne alebo úplné pred poradie;

- Očakávané dodanie dňa bude mať vplyv na ciel, počasie atď., niekedy to môže trvať trochu dlhšie, aby sa dostane balíček, prosím, kontaktujte nás, ak chcete rozšíriť vašu objednávku ochrany čas;

100% Spokojnosť je zaručená . Všetky naše obrazy sú high definition verziu, prosím, neváhajte a kontaktujte sa s nami, či tam je nejaký problém s kvalitou, položky nie sú prijaté atď, vrátenie alebo výmena je prijateľné. Prosím, nenechávajte negatívna spätná väzba pred kontakt.

Spätná väzba:

Štítky: huby tapety, muaythai, encyklopédia, zelené tričko ženy, jamajský tričko, fort nite, ghibli obrázok, dieťa panda, plagát na stenu, japonský tlač tapety.


( 1 Hodnotenie )

Počet