18 Farby Nahé Svieti Eyeshadow Pearlescent Make-Up Lesk Pigment Dymové Očné Tiene Paleta Nepremokavé Kozmetika Očné Tiene

€4.01


Nový Nahé Eyeshadow Palety je celkom heartbreaker. Poklad hrudníka červenať, ružová, taupe a béžová neutrals, zmiešať s úchvatný medené, zlaté a ružový lesk šperky, ponúka všetko, čo budete musieť zvládnuť očarujúca oko efekty v jednom tenká (spojka taška-kompatibilné) prípad. Pole 18 tiene zahŕňa desať silne pigmentované kamienok (lech), formulovaný s aloe vera a kokosový olej pre maslo-ako žiadosti; štyri reflexné odtiene, predstavovať trblietavé perly škvrny na nádherný duo-chromatické dokončiť; dve lesk vzorce, podávaný s inovatívnymi silikóny pre pokročilých dodržiavanie, pigment rozptylu a svietivosť; v jednom stlačení pearl, v kombinácii s agátu, jojobový a sójový vosk pre s vysokým leskom povrch, ktorý vrstvy bez námahy na vrchole kamienok (lech), pridanie snový hĺbku a rozmer, a dokonca aj korektor základu, na podporu akéhokoľvek eyeshadow vrstvený na vrchole. Net WT: 18 g Zložka: -Aloe Vera a Kokosový Olej: Poskytnúť maslo-ako aplikácia. -Trblietavé Perly Škvrny: Poskytujú nádherný, duo-chromatické dokončiť. -Inovatívne Silikóny: Poskytovať rozšírené dodržiavanie, pigment, rozptyl, a rozžiari ju. -Agát, Jojobový, a Sójový Vosk: Poskytnúť vysokým leskom povrch, ktorý vrstvy bez námahy, pridanie snový hĺbku a rozmer Ako používať: Korektor Base: -Pripraviť viečka s korektor základný odtieň. -Inak, vzťahujú sa na vrchol matné odtiene vytvoriť rez zaniknúť alebo zosilniť tiene a glitters. Matný Eyeshadows: -Uplatňovať a zmes na viečka s vaše obľúbené štetcom. Multi-Reflexnými Odtiene: -Pre jemné svetlo-difúzne vzhľad, zmes do kamienky. -Platí sa za základ alebo holé veko pre decentné, pearlescent svietiť. -Uplatňovať s prstom namočeným v nastavenie sprej pre maximálny lesk. Lesk Vzorcov: -Naneste lesk byt, husté kefky. Stlačené Perly: -Platí sa na vrchole matný vzorce pre s vysokým leskom dokončiť.

Štítky: vysoká horák, eyeshadow palety, pečené kuriatko, aby nahé, dvojitý horák, očné tiene, 3d eyeshadow, miss päť make-up, christen prvé sväté prijímanie, paleta lesk.


( 1 Hodnotenie )

Počet