5YOA Nepremokavé RFID 125KHz Bezkontaktné Smart Proximity Čítačka Access Control Weigand IP65 EM ID

€6.61


Špecifikácia: Menej ako 0,2 druhý Rýchlosť Odozvy Menej ako 0,5 sekundy Blízkosti Čas, Vzdialenosť 2-15 cm Blízkosti Rozsah Podpory EM-ID 125Khz karta alebo kľúčenky zabudovaná Anténa vstavaná LED (Double Farebné LED) Vstavané Hlasný Reproduktor (Bzučiak) DC 12V Pracovné Napätie,70mA Pracovný Prúd 100 Metrov Komunikačnej Vzdialenosti Reálnom Čase Prenos Dát Slonovinová Biela Farba PVC Prípade Materiálu (Čiernej Živice pre Vody-Dôkaz Funkcia) 123.5 mm*55mm*22.5 mm Pomocou + typ skrutkovača uvoľnite skrutku medzi panel a doska. A potom vložiť základnej dosky na bočné steny s plastová zátka a skrutky. Zapojenie vodičov: Červený DC 12V Black GND Zelená D0 D1 Biela Modrá LED Žltá PÍPNUTIE Sivá WG26/34

Prijímame Kreditné Karty, Western Union, TT. atď. Môžete si vybrať metódu, ktorá je najlepšie vhodný aj pre vás. Platba musí byť vykonaná v 7days objednávky, ak nemôžete pozrite sa okamžite, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova. Na pretect vaše záujmy, platba bude dočasne v držbe www.tantra-egypt.sk, a nebude prepustený, kým sa nezobrazí vaše objednávky a stisfy s ním.

Normálne, budeme loď z objednávku do 1-2 pracovných dní po platby vymazané. Prosím, uistite sa, že vaša adresa je správne pred platby. Prosím, nedávaj nás 1-3 nízke skóre na dopravu , ako sme dodaní položky rýchlo, ale zámorských dopravu závisia od mnohých faktorov, ako sú logistika, počasie, krajiny politiky, akékoľvek problémy, prosím, kontaktujte nás prvý .

Aby sa zabezpečilo, že dostanete vašu objednávku bez alebo menej daní, budeme deklarovať ako "DARČEK" s nižšou hodnotou, hodnotou neodráža celková cena, ktorú ste zaplatili alebo trhová hodnota a môže sa nevzťahuje na krajiny s rôznymi colných predpisov. Ak sa vám nebude páčiť, na nižšiu hodnotu, vyhlásenie, prosím, kontaktujte nás alebo odchode správy v objednávke. Všetky dovozné clá alebo poplatky sú kupujúceho zodpovednosti.

Ak chcete kúpiť viac, prosím kontaktujte nás. Prosím, kontaktujte nás pred odchodom žiadne negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu alebo otvorenie spory, budeme s vami spolupracovať, riešiť akékoľvek problémy. Všetky e-maily budú replyed v rámci 1 deň, Ak nechcete dostávať náš odpoveď, prosím, láskavo re-poslať svoj e-mail, budeme odpovedať asap

Štítky: 125khz zapisovateľný, qr reader, čítačka rfid, kopírky rfid, čip čitateľ, spisovateľ, trieda 10 64 gb 128 gb micro sd tf pamäťovej karty, rs232 na wiegand, Riadenie Prístupu, rfid, 125khz rfid kariet.


( 1 Hodnotenie )

Počet