Bickmods Nové Dámske Jelenice Rukavice Farebné Módne Vlny Podšívka Ručné stitched Vonkajší Jazdy Kožené Rukavice

€16.28


Dámy jelenice ručné stitched vonkajšieho šitie plavidlá, multi-farebné kožené rukavice

1. Vyrobené z 100% čistej jelenice, koža je mäkké a jemné, pevné a trvanlivé 2.Existuje 5 veľkostiach a 4 farby na výber 3.Biela 70% vlna, obloženie, pohodlné a decentné, štýlové a veľkorysý.

Veľkosť Informácií

5 veľkostí.

Vo Vnútri Materiálu

Dlaždicové Zobrazenie

Qcommon Problém

Veľkoobchod a drop shipping sú obe privítali? Pre veľkoobchod,poskytneme vám zľavu alebo expresná doprava zadarmo ,prosím, kontaktujte nás. Pre drop shipping,by sme mohli odosielať tovar zákazníkom priamo a neopustím informácie o nás, ak by ste chceli. Ako môžem sledovať stav mojej zásielky? Môžete sledovať vašu zásielku na týchto webových stránkach pomocou sledovania číslo: www.17track.net/en (skopírovať do prehliadača otvoriť), Čo môžem robiť, keď nákup ochrany čas uteká? Ak váš nákup ochrany čas sa kráti, prosím kontaktujte nás a my vám pomôcť ho rozšíriť. Takže vaše peniaze nebudú prechod na môj účet. Asi po služby Bez ohľadu na to, aký problém o kvalite alebo doprava problém, prosím zanechať správu podľa objednávky, budeme odpovedať na prvýkrát a vyriešiť za vás. Pretože ty si môj oceňuje zákazník. Ak sa vám nepáči položky a uistite sa, že položka č kvality problém, môžete sa vrátiť, alebo vymeniť váš položky (Návrat expedičný poplatok sa hradí kupujúci). O spätnú väzbu Sme radi, každý zákazníkom, a my vám pripravíme starostlivo pre vášho balíka. V celom nakupovanie čas, budeme sa snažiť služby pre vás. Ak ste spokojní s nami a našimi položky, pomôž nám, prosím, nechajte všetky 5 hviezdičiek v spätnej väzbe. Pekný deň!

Štítky: rukavice ženy, rukavice kožené mužov, merell ženy rukavice, hnedé kožené glovees, skutočné kožušinové rukavice ženy, kožené patent kožené rukavice, jelenice lyžiarske rukavice, batéria kožené rukavice, qix obuvi, veľké rukavice 100ks.


( 2 Hodnotenie )

Počet