Továreň na Priamy Predaj Vlastných mobilného Telefónu na Opravu Pierko Vlajka 110g Pletené Polyesterové Pierko Vlajka jednostranným Mimo

€8.27


YINA-NAJLEPŠIE ROBIŤ TO, VLAJKY ,STE NAJLEPŠÍ PARTNER,WIN - WIN SPOLUPRÁCU! ! ! VIAC AKO 20 KUSOV DODANÝ PROSTREDNÍCTVOM UPS!!!

Vlastnosti Produktu

•Úplne nové, Zabalené do funkcie opp Taška, Neotvorené & Nevyužité

•Vysoko kvalitný, odolný a ľahký polyester

•280 cm stožiar 50 cm*200 cm vlajky,340 cm stožiar 60*240cm vlajka

•Digitálna Tlač, pre vnútorné i vonkajšie použitie

Hriadeľ alebo majú kovové otvory prosím, nechajte ma správa, č správu poslať všetky kovové otvory štýl

Všetky vzor Vlajka prijať zákazku, kontaktovať!

PLATBY

- Súhlasím alipay platby a Pay Pal.

- Platba musí byť vykonaná najneskôr do 3 dní po skončení dražby alebo po "Buy It Now" stlačením.

- Nie som zodpovedný za všetky colné daň, ktoré môžu byť účtované poplatky v krajine doručenia. Prosím, dostať známe colné predpisy vo vašej krajine pred ponúk.-

- Prosím, nie vkladom, a nebudete stlačte tlačidlo "Buy It Now", ak nie ste pripravení venovať.

Dodacie Podmienky

1. Čína Príspevok Air Mail: cca 15-30 dni, aby sa dospelo

2. E Paketové : o 10 až 15 pracovných dní, aby sa dospelo, len zadarmo pre NÁS zákazníkov

3. UPS: asi 3-6 dni, aby sa dospelo, zadarmo pre viac 17pcs objednávky

4. FedEx: asi 3-6 dni, aby sa dospelo , zadarmo pre viac 50pcs objednávky

Naše Výhody

Qingdao Ena Banner Co.Ltd je profesionálny výrobca Vstrekovanie Vody Vlajka,štátna Vlajka,Enterprise Vlajky,Displej Modul,Prejdite na Obrazovke ect s úplné, scienfic end systém riadenia.

Zárukou kvality,náš produkt je zelený výrobok,vysoká qulity.Auto sieťotlač proces s vysokou teplotou farbenie,Č vyblednutiu farieb.Všade na svete a krajiny vzory sú k dispozícii tu,Príťažlivé pre použitie v rôznych okresoch a počasie 24-hodinový servis

Ak ste spokojní s našimi výrobkami, prosím, dajte nám päť hviezdičkový chvála,vďaka!Ak nie ste spokojní s našimi výrobkami, kontaktujte náš personál.Vitajte na vaše prešetrení z našich produktov, budeme sa snažiť v našich silách, aby služba vám!

Objednávka môže byť zaslaná priamo do vášho zákazníka, rýchle a bezpečné. Len objednávku a poznámka,vašich zákazníkov, adresu, potom urobíme zvyšok práce. ušetrite čas a peniaze pre vás.Ak máte akýkoľvek problém,pls kontaktujte nás kedykoľvek.

Package

1pcs/funkcie opp taška,100ks/ctn,12 kg/gw,veľkosť:54*25*31/ctn Nakladanie a dodania Epacket: o 7 až 15 dni, aby sa dospelo

UPS: asi 3-6 dni, aby sa dospelo

FEDEX: asi 3-6 dni, aby sa dospelo FAQ

Q: ste priamy továreň?

Odpoveď: Áno. Máme vlastnú továreň.

Otázka: Môžete poskytnúť vzorky zadarmo?

Odpoveď: Áno. Môžeme poskytnúť vzorky zadarmo pre našich zákazníkov, na kontrolu.vlastné stačí zaplatiť náklady na dopravu.

Otázka: máte MIN?

Odpoveď: Nie. Môžeme urobiť akékoľvek množstvo, aby pre našich zákazníkov.

Sme priamo pod vlajkou factory , tiež môžeme urobiť námornej preprave alebo leteckej prepravy veľké objednávky. Prosím, kontaktujte nás za zvýhodnenú cenu, ak máte veľké objednávky.

Štítky: Hot Predaj, vlajka, auto vlajkou, predaj s dopravou zadarmo odbavenie predaj, vlastné perie vlajka, katalánska vlajka, vlastné vlajky, ihome5, 1080p 60fps hdmi, usb, digitálny, bernie sanders banner.


( 0 Hodnotenie )

Počet