300Pcs Mini Belgicko Špáradlo, Vlajky, Papierové Potravín Vyberá Tortu Špáradlá Cupcake Mulčovače Koktail na báze Ovocia Palice Dekorácie Špáradlá

€7.77


300Pcs Mini Belgicko Špáradlo, Vlajky, Papierové Potravín Vyberá Tortu Špáradlá Cupcake Mulčovače Koktail na báze Ovocia Palice Dekorácie Špáradlá Materiál:Papier a Drevo Farba:farebné Veľkosť:3.5X2.5 cm/1.38"X0.98"(appr.) Špáradlo: 6,5 cm Package zahrnuté: 300Pcs Vlajka Výber Funkcií Úplne Nové a vysokej kvality. Môžete ho použiť na dekoráciu torte,ovocie,sušienky,atď. To môže byť použitý pre vyzdvihnutie potravín, aby sa vaše ruky čisté. To tiež môže byť použitý ako označenie pre dôležité veci. Môžete ju použiť v večierok,rodinnú večeru. Užite si nakupovanie tovaru z mojej dielne, Sme tiež urobiť veľkoobchod,ak potrebujete viac ako 100ks,stačí mi poslať správu alebo e-mail,dáme vám veľkoobchodné ceny!Dúfam, že sa môžeme navzájom spolupracovať, môj drahý priateľ! ĎAKUJEME !

Štítky: drevenú palicu na jogy, narodeninovú tortu prop, špáradlá vlajka, koktail dekor, tortu číslo vňaťou, egypt špáradlo vlajka, koktail vybrať, vňaťou veľa, pštrosie brko, páska vlajkou belgicka.


( 0 Hodnotenie )

Počet