ALLSOME DC 12-24V T6 Verziu Tabuľky Videli Mini Presnosť Stôl Píly DIY Wood Working Sústruh Polisher vŕtačke

€76.42


Mini pílového kotúča fit PCB dosky,plastov, PVC, drevo,balsa,akryl rezanie materiálu ideálne pre drevené lietadlo, loď,domček pre bábiky projektov. Kompaktná veľkosť ušetria váš pracovný stôl priestor .Mini stolný píla je určená pre tenké drevo,balsa,bambus, plastové, acryic doska rezanie materiálu urobiť, urob si sám model záľuby. Pevné thich oceľový rám vybavený 795 typu dual guľkové ložisko vysoký krútiaci moment motora poskytuje silné rezanie moc, ale nízku hlučnosť. rezací stôl má ostrý rozchod a laser so stupnicou dosky spĺňajú vaše accure rezanie potreby.

Vlastnosti: --DIY multifunkčné mini stolný píla. --Hliníkovej zliatiny panelu dizajn, laserové rozsahu, správne, odolné žiadne deformácie zabezpečiť, rovinnosti a kvalitné rezanie --795 typ motora maximálna rýchlosť otáčania až 7000RPM provinding ultra silné rezanie moc, ale nízka hlučnosť, môžete ho použiť len doma --110 mm zliatiny pílového kotúča s vysokou concentricity a 29mm maximálne cuting thichness zabezpečiť rezanie povrchu plochých --Dvojité známky, môžete vidieť uhol a dĺžku.Inštalované s anti-chip diery, rýchlo lupiny. -- Vybavené pravítko a backer v rezanie písací stôl, pecisely rezanie bude jednoduchšie a zaistenie bezpečnosti rovnako --Vybavený 7 trieda napájací adaptér vám umožní nastaviť rýchlosť otáčania ľahko splniť rôzne rýchlosť rezania -- Vybavené štyri gumové tlmiace podložky, anti-sklzu a tlmenie nárazov pri práci --Kompaktná veľkosť, ľahko sa prenáša, ideálny pre DIY model tvorcovia Upozornenie:Aký je rozdiel medzi T4 T5 & T6? T4: staršiu verziu tabuľky videl, riadnym lavičke, vŕtačku, č flexibilný hriadeľ, diera. T5:1. zvýšenie dizajn flexibilný hriadeľ, diera, na dosiahnutie pozitívnych a negatívnych funkcia hriadeľa. T6: okrem funkcie T5 aj zvýšená funkcia čepeľ bez zdvíhacích, môžete znížiť s rôzne hĺbky. Package Zahrnuté: 1 x Stôl Videl Otázka a odpoveď:

1.Ako môžem získať zľavu?

Vždy sme ukázať to najlepšie, maloobchodné ceny môžeme ponúknuť, takže vždy dostanete najlacnejšie ceny na našom on-line obchode. Ak ste veľkoobchod pre hromadnú objednávku, prosím kontaktujte nás po prvé, máme pre vás špeciálnu zvýhodnenú cenu.

Prosím, postupujte podľa pokynov krok ako nižšie:

1 Miesto, aby po prvé, nemusíte platiť peniaze okamžite.

2 Nechajte nám odkaz a opýtajte sa nás, či existuje špeciálna zľava.

3 My vám odpovieme do 24 hodín.

4 Ak je špeciálne zľavy, budeme s vami v kontakte alebo revidovať hodnota objednávky nižšia priamo, potom môžete prenášať platby.

2.Ako sa o cla?

Cena nezahŕňa clo.

Sme vždy vyhlásiť hodnotu, ako je skutočná cena. Ak chcete, aby sme mohli deklarovať hodnoty, ako chcete pre ukladanie cla, prosím nechajte nám správu s objednávkou, budeme robiť tak, ako vám povedal nám. V tomto prípade, prosím, zvážte riziko ciel.

3.Čo môžem urobiť, ak dlhý čas prešiel som ešte nedostal pozemok?

Táto situácia vždy sa stalo s post office vzduchu zásielky. Keď ste našli vašu zásielku sledovania info ukazuje, parcela opustili Čína (pevninská časť), ale žiadne info na miestnej pošte webovej stránke, teraz svoj pozemok je na ceste do svojej krajiny, alebo prišli na svoje krajiny, ale len preto, že váš miestny post dôstojníka je príliš zaneprázdnený, aby sa riešiť svoj pozemok dočasné, prosím, buďte trpezliví.

Pri prijatí času je menej ako 10 dni a stále nedostal parciel, prosím, kontaktujte nás, my sa rozšíri prijatia čas pre vás a snaží sa pomôcť nájsť príčinu meškania a pokúste sa vyriešiť všetky novinky vám vedieť v čase.

Štítky: sústruhy na drevo a sústružnícke nástroje, videl tabl, súčasťou drevo sústruh, reťazová píla kovov, videl, na lavičke videl, drevo sústruh skľučovadla, raitool mini stolný videl wood working, flex hriadeľ nástroj, stojan, hot.


( 0 Hodnotenie )

Počet