Prerezávanie Vetiev Rezanie Dreva a Stromov Záhrady Tesárstvo Nástroj 24V 550W Elektrická Reťazová Píla, Nabíjateľná Lítiová Batéria

€25.92


Špecifikácia:

Farba: zelená,červená,čierna

Príkon: 550w

Rýchlosť reťaze: 5 M/S

Veľkosť: čepeľ asi 10 cm dlhé , celková dĺžka cca 33 cm

Materiál: ABS+kov

Pripojte typ: USA/EÚ

Príručka štítok dĺžka: 4 palca

Batéria: 1 * lítiová batéria, 24V, 2000mAh

Veľkosť balenia: 300 * 120 * 110 mm

Funkcie:

Jeden ručné ovládanie: mini reťazová píla hmotnosť len o 0,7 kg a celkovú dĺžku len 33 cm (13inch). Aj žena môže ľahko používať.

Zabudovaná nabíjateľná batéria vám umožňuje nabiť na použitie bez pripojenia napájania, robiť svoju prácu pohodlnejšie.

Špeciálny sprievodca dosky a volfrámové ocele loptu si nevyžadujú žiadne mazaním, ktorá znižuje stroj je operačný pomoc a poskytuje stroj dlhšiu životnosť.

Ergonómia dizajn: tvar rukoväte umožňuje jednoduchšie uchopenie, poskytuje vyššiu bezpečnosť a účinnosť , aj rýchlosť je nastaviteľná stlačením spínača na rukoväti.

Ľahko inštalovať a prevádzkovať: Stačí urobiť pár krokov na dokončenie inštalácie. Po prvé, inštaláciu reťaze na doske, potom nastavenie pílového kotúča do ideálny tesnosti podľa kľúča, a potom utiahnite skrutku na dokončenie inštalácie.

Prehriatiu: dlhodobý kontinuálny práca môže vyvolať prehriatiu ochrana motora. Počkajte, prosím, pre teploty motora drop pred ďalším používaním najprv skontrolovať ho chrániť životnosť motorovou pílou.

Vysoká účinnosť : trvá Len 10 sekúnd, na rezanie dreva do priemeru 15 cm.Táto elektrická píla je veľmi vhodná na rezanie dreva, stromov, prerezávanie vetiev, záhradníctvo, skvelým pomocníkom pre všetky záhradnícke práce.

Štítky: pobočka prerezávanie nástroje, batéria motorovou pílou, krimpovacie elektrický nástroj, píla na drevo, reťazová píla podporu, nástroje, náradie., reťazová píla akumulátorové, electr videl, krém mrazničky, prasa chvost.


( 0 Hodnotenie )

Počet