Anime SUPER SONICO Plavky Santa Ver. 1/7 Rozsahu Maľované PVC Akcie Obrázok Model Hračky Vianočný Darček Sexy Dievča Lady Nové Brinquedos

€13.32


začiatok Cena: $26.88 Cena: 22,99 Dolárov Cena: $32.49 Cena: 22,99 Dolárov Cena: $26.99 Cena: $8.77

koniec

Anime SUPER SONICO Plavky Santa Ver. 1/7 PVC Obrázok Hračky Vianočný Darček super sonic sexy dievča lady nové (color box neobsahuje)

Qty:1pcs

Obrázok Veľkosť: 13 cm/6"

Materiál: PVC

Stav:Úplne Nové (Pôvodné Políčko nie je súčasťou balenia)

Package:Papierové Krabici +vzduchová bublina Výroby: Čína

Sledovacie Číslo :Include

budeme pack všetky výrobky s extra pevný rámček pre ochranu obrázok na poštovné )

O Prepravu sa Dodáva na NÁS prostredníctvom e-paket,zvyčajne trvá 7-14 pracovných dní! Dodávané v iných krajinách, v číne Post letecky s sledovacie číslo zásielky ,zvyčajne trvá 15-35 pracovných dní !

O Vrátenie

S cieľom poskytovať vynikajúce služby, ponúkame 30 dní (od kupujúceho dostal) výmena a vrátenie tovaru. Ak si nie ste 100% uspokojiť s naším výrobkom, môžete sa vrátiť do 30 dní na výmenu alebo vrátenie peňazí.

Ak vrátite na výmenu alebo vrátenie peňazí, prepravu späť náklady by mali na kupujúceho.

My sa budeme snažiť poskytovať tie najlepšie produkty a služby! ak ste spokojní s našimi položky, prosím, nezabudnite zanechať pozitívne spätná väzba a 5-Star rating, inak ihneď nás Prosím kontaktujte. Budeme sa snažiť v našich silách vyriešiť a pomôcť vám!

Štítky: chie sexy údaje, anime a hentai obrázok, sonic, 16bit, sonic hračka, plavky, sexy cast anime postavy, ho, anim sex, ježko sonic.


( 1 Hodnotenie )

Počet