BJD Bábika 1/4doll Minifee Mio Spoločné Bábiku Zadarmo Oči

€74.43


Meno:mio Materiál: Vyrobený dovezené živice materiál, EÚ SGS identifikácia Veľkosť: 1/4

Vážený zákazník, vítame vás v našom obchode! Všetky hračky sú nahí, vrátane hlavy, tela, s výnimkou vlasy a make-up, oblečenie a obuv, a iné príslušenstvo, naše bezplatné doručenie do páru očí, make-up je voliteľné: make-up je len lícom nahor, nemusia zahŕňať tela až. Budeme make-up pre tváre ako na obrázku, ale môžeme len uistite sa, že podobnosť je o 70%-80%. Tam ešte mohol byť mierny rozdiel medzi jednotlivými bábiky. ak sa vám páči, prosím, kontaktujte ma. Ďakujeme, že yo balenie Obsahuje: 1 * Nahé / Nake (Otvorené Oči Jedna Bábika), Č. Ospalosť Oči 1 * Huba viac gica, 1 * Hliny, 1 * pár očí oči sklom alebo pvc Pozornosť & quot; o: n & a tilda ; parochne patrí šaty, topánky alebo iné príslušenstvo; riek Opt. & quot; y [príplatok]: Voľný štýl Tvár make-up (Žiadne špecifické make-up typ make-upu, č telo make up)

PS: pár oči sú zahrnuté ako darček pre každú bábiku, Väčšina oči sú akryl tie, malá časť z nich sú sklenené.

Možnosť

Aktívny Line

Moe ciary 41.0 cm 38.0 cm obvod hlavy 18.5 18.5 cm cm obvod krku 7.0 cm 6.5 cm taška cez rameno 8.0 8.0 cm cm Obvod Hrudníka 15.5 / 16.5 / 17.0 cm 15.5 / 16.5 / 17.0 cm obvod Pása 12.0 12.0 cm cm obvod bokov 19.0 cm 18.5 cm Dĺžka Ramena 12.0 11.5 cm cm Nohu dĺžky 20 cm 17.5 cm dĺžka Nôh 5.5 cm 4.0 cm Nohy šírka 2.0 cm 1.7 cm

1 Očí: môžete si vybrať farbu očí,alebo budeme loď oči farby náhodne,vďaka. Make-up je voliteľné: make-up je len lícom nahor, nemusia zahŕňať tela až. Budeme make-up pre tváre ako na obrázku, ale môžeme len uistite sa, že podobnosť je o 70%-80%. Tam ešte mohol byť mierny rozdiel medzi jednotlivými bábiky. 2 Poštovné: holé bábika potrebujete 3 pracovných dní, aby sa. Make up bábiky potrebujú 5-7 pracovných dní, aby sa. Položky sú dodávané podľa ePacket ALEBO Čína Príspevok Air Mail do väčšiny krajín v rámci 15-30 pracovných dní. Čas dodania závisí od rôznych destinácií a iné faktory, môže to trvá až 45 dní. 3 Pripomienky: 1. Naším cieľom je poskytnúť najvyššiu Úroveň Služieb Zákazníkom! 2. Ak ste spokojní s našimi službami a produktov, len oceniť, že si môžete nechať nám POZITÍVNU spätnú väzbu so 100% naplnená päť hviezdičiek pre všetky DSRs. 3. V prípade akéhokoľvek problému sa stalo, Prosím, dajte nám príležitosť vyriešiť a obráťte sa na nás a my vám vyriešiť akýkoľvek problém pre vás v žiadnom okamihu. 4. Prosím, nenechávajte negatívnej spätnej väzby, bez kontaktujte nás prvý, čo bude mať vplyv na náš účet naozaj zle. 5. Vaše pochopenie je veľmi cenené a ste vítaní, kontaktujte nás kedykoľvek, budeme reagovať čo najskôr, ako sa dá.

Štítky: phicen phicen bábika, bábika uterák, bjd minifee, mio mivue, omietky údaje poprsie, bjd japonskej, skriňa bábika, živica obrázok poprsie, 13 bjd bábika, phicen jo bábika.


( 1 Hodnotenie )

Počet