4PCS Auto Dvere, Parapetné Nálepky BMW X3 E83 F25 G01 Auto Anti-Scratch Chránič Stráže Uhlíka Obtlačky Auto Tuning Doplnky

€3.24


Funkcia: Materiál: Karbónová Vyrobené z vysoko kvalitného materiálu, nálepka je trvalé a dlhodobé použitie. Ideálny pre auto dvere, parapetné dosky dekorácie Môžete účinne chrániť okraji mimo dvere, parapetné dosky , tlmí dopady a zabraňuje poškriabaniu. Môže sa vzťahovať na existujúce škrabance, aby vaše auto viac krásne. lnstallation je veľmi jednoduché, to majú lepidlo na zadnej strane Dekoratívny a ochranný dvere auta parapet šúchať doska Veľkosť: Predné dvere: 60 cm*7 cm ;Zadné dvierka: 40 cm*7 cm,potvrďte Prosím, že veľkosť je vhodná pre vaše auto, alebo nie Vhodné pre Audi A6 Inštalácie Tipy: 1.Skontrolujte, či je povrch, ktorý produkt je možné aplikovať je čistý, suchý a zbavený všetkých prachu, mastnoty a vosku. 2.Určiť presné umiestnenie produktu 3.Odstráňte ochranný film z lepiacej pásky zarovnajte starostlivo a potom pevne stlačte, aby ste zabezpečili správnu priľnavosť 4.Nehýbte produkt alebo umyť vaše auto v 24 hodín po inštalácii Zoznam Balíkov: 4PCS Nálepky Na jednu Sadu Prosím Poznámka: Ak nie sú žiadne problémy, keď dostanete balík, prosím, kontaktujte nás pred zanechať akúkoľvek spätnú väzbu. Budeme riešiť to pre vás trpezlivo.

Štítky: bmw f30, bmw x5, audi a3, bmw x3 e83, x3 f25, bmw znak, prístrojové vybavenie bmw príslušenstvo, lg automatické ladenie, bmw x1, bmw x3 f25.


( 2 Hodnotenie )

Počet