GOOJODOQ Bezdrôtové Slúchadlá Nepremokavé TWS HiFi 6D Stereo Bluetooth 5.0 Slúchadlá s Duálny Mikrofón audifono bluetooth inalambrico

€14.88


WirelessTrue Stereo Skúsenosti a IPX5 Ochrany

S bezdrôtovým dizajn, vy ste už narušený káble alebo zamotaniu káblov. Perfektné voľbou pre beh, jogging, jazda na bicykli, pracuje sa v posilňovni a nemusíte sa obávať, Bluetooth slúchadlá miešanie s vaše vlasy. IPX5 chráni slúchadlá od potu, vody, dážď, atď.

VIAC STABILNÉ A JEDNODUCHÉ PÁROVANIE

Vybavený Bluetooth 5.0 technológia a vysoká citlivosť antény ponúkajú stabilné a bezproblémové pripojenie bez volania a hudby, ktorí predčasne ukončujú školskú dochádzku. Aktivovať slúchadiel a uzavrieť v prípade, že zadanie režimu párovania bez špinavé triky. Znova pripojiť na váš mobilný telefón sa automaticky po prvotnom spárovaní.

Dlhšiu hraciu Dobu a Prenosné Plnenie Prípade

Vďaka nízkej spotrebe energie plne nabitá, Bluetooth slúchadlá môžete hrať non-stop hudba pre 3-4 hodín v pohotovostnom režime a poplatok za 48 hodín v pohotovostnom režime. Kompaktný a super ľahká nabíjačka s vstavaným-in 0.66 Wh batériu až 5-krát, úplne nabitá pre bluethooth slúchadlá (plne nabitá cca. 1-2 hodiny).

Touch Control & Viaceré Funkcie

Prevádzka slúchadiel je veľmi jednoduché, môžete ľahko ovládať ho dotknite. Prehrať alebo Pozastaviť by touch slúchadlá 1-krát, Odpoveď alebo vypnúť hovor dotyk 1 času, ovládanie Hlasitosti by touch 3-krát, Ďalej alebo Posledná pieseň by touch 2 krát, Power On/Off dlhé dotyk 5 sekúnd.

Vynikajúcu Kvalitu Zvuku

S veľmi citlivým Bluetooth 5.0 antény a vysoko citlivé reproduktor, tieto bluethooth slúchadlá zachytiť všetky detaily hudby a odovzdávať bohaté zvuky jasné výšky a slušné basy. cVc 6.0 tlmenia Hluku technológia znižuje okolitého hluku a ozveny a zabezpečuje jasný zvuk reprodukcia, či už počúvate hudbu alebo hovoríte do telefónu.

Štítky: tws bluetooth slúchadlo drôt, ipad 8 gen, audio-technica, kimchi, esr pero, apt x, česť xsport, headphon bezdrôtové, goojodoq, aptx tws.


( 3 Hodnotenie )

Počet