Aquaexcel morskej vody nádrže bielkovín oddeľovač AE CH CHS CSY/I Nový typ kužeľovej ihly kefa čerpadlo zabudované bielkovín oddeľovač

€138.38


Poznámky:

-Výrobok neobsahuje retail balenie. Ak potrebujete obale výrobku, obráťte sa na nás. Zaistíme, že tovar je v dobrom stave.

P objednávacie Meno: AE-CH Kužeľ Protein Skimmer Výrobku obrázok:

Tento produkt je špeciálne navrhnutý pre použitie v akváriu. Je vyrobený z vysoko kvalitného materiálu a je druh vysoká účinnosť zariadenia. Môže účinne odstrániť organické látky vo vode z akvária. Nastaviteľné úrovne vody ovládací ventil na nastavenie výšky vodnej hladiny (Poznámka: hladina vody je príliš vysoká spôsobí vody pretečeniu benzínu). Tento oddeľovač sa používa profesionálny, vysoko kvalitné ihlové čerpadla, takže účinnosť výrobku môžu byť plne hral.

Bielkoviny oddeľovač v čerstvo zmiešané slanom náleve prevádzky, na dobu, v behu, v období, počas obdobia Môže tam bude z bubliny, ktoré je normálny jav, po dobu jedného týždňa spustiť v období, tento jav bude mať výrazne zlepšila. Okrem toho musí byť čerpadlo beží vo vode oh!!!

AE vajcia sub údržba

Pohár na čistenie: 1, v závislosti od množstva organickej hmoty nahromadené v zbierke pohár, ale aspoň raz do týždňa vyčistiť.

2) reakcia trubice: nie je potrebné pravidelné čistenie, odporúčame, aby intervale 6-12 mesiacov čistiť raz.

3) ihla čerpadla: v údržby reakcie trubice zároveň aj potrebu zachovania čerpadla, vôd a vodné čerpadlo je rozdelený do hlavného tela, s čistou vodou, aby sa presunuli teleso čerpadla a ihly, trubice tiež potrebné vyčistiť. Vodné čerpadlo, aby sa zabránilo inštaláciu piesku v mieste, pretože piesok spôsobí poškodenie čerpadla a rotora

Štítky: kvas nádrž, No3, akvárium dusíka, csi miami horatio slnečné okuliare, valcový kužeľový nádrž, nádrž kužeľovej, aguarium, biab, stanley nástroj, dávkovanie ihly.


( 0 Hodnotenie )

Počet