20pcs Prírody Terminalia Catappa Foetida Mandľový Listy Vodný Filter Akvarijné Ryby Nádrž na Chov Kreviet Slimáky Sumec Ornament

€3.89


Poznámky:

-Výrobok neobsahuje retail balenie. Ak potrebujete obale výrobku, obráťte sa na nás. Zaistíme, že tovar je v dobrom stave.

P objednávacie Meno: 20 ks 10~25 cm Terminalia Catappa Foetida Listy Ostrov Mandľové Lupene Crystal Krevety a zlepšovanie Kvality Vody

Vlastnosti: Veľkosť M (Dovolenky veľkosť : 10~25 cm ) x 50 Listov, farby na stredne veľké akvárium. Odporúčame používať 1 dovolenky za 30 litrov vody. Zmierniť stres z rýb a kreviet. Stres je jedným faktorom, ktorý vedie k vysokej úmrtnosti akváriových živočíchov. Napodobňujú prírodné prostredie rýb a kreviet. Aby im pocit, že žijú v ich prirodzenom prostredí. Bohaté na Tanín. Má antibakteriálne a protiplesňové vlastnosti a pomôže znížiť riziko bakteriálnych infekcií, a zlepšiť akvárium zvierat' zdravia. Stimulovať reprodukčné správanie akvária zvierat. So širokým rôzne výhody, toto sú dôvody, prečo Catappa produkty populárne medzi akvárium zvierat fanúšikov. Naše produkty boli dôveryhodné medzi krevety a chov rýb spoločenstiev.

Ktoré listy môžu byť nazývaný ako "dobré" Catappa Listy? Catappa stromy musia byť ďaleko od veľkých miest, ktoré sú plné znečistenia ovzdušia , pretože Catappa Listy, ktoré boli získané z tohto zdroje znečisťujú s dym z áut. Catappa Listy musia byť zhromažďované z padajúce lístie len (Nie pick na Catappa strom). Dobrý Listy musia červená,žltá a obočie farba len, preto, že mnoho trieslovín ( Zelená farba je zlé pre vaše ryby) Catappa Listy musia byť bez huba mieste, pretože huba mieste povedať, že Catappa Listov klesol na dlhú dobu pred začatím zberu.

Poznámka: Tieto sú 100% natual listy. Tu by mohol byť mierne poškodenie na listy počas prepravy, ale to nemá vplyv na jeho funkciu a použitie. Dúfam, že sa vám môže porozumieť.

Štítky: oblasti akvárium filter, freez vlasov, sumec ryby, akvárium extern filter, sunsun akváriu filter akvária, akvárium krevety, sumec rybolov potraviny, akvarijné pozadie, akvárium nicrew, akvárium skimmer.


( 1 Hodnotenie )

Počet