ROCKBROS Cyklistické pokrývku hlavy Muži Ženy Anti-pot Priedušná MTB Bike Čiapky Beží Požičovňa Bandana Udržať v Teple Športové Šatku Masku na Tvár

€5.95


- Parameter Materiál: ice textílie Produkt Veľkosť: Jedna Veľkosť, Vysoká Pružnosť Nastaviteľný obvod Hlavy: o 51-59 CM / 20.08-23.23 Platné životné prostredie: rybolov, cyklistika, triatlon, horolezectvo, lezenie, kempovanie, fitness, beh, atď. - Extra Vysoká kvalita ľadu hodváb savá tkanina mäkké, jemné, vetru, schopní udržať teplo, absorbujú pot, udržiavať pokožku v suchu,nie fade, zmenšiť. Nastaviteľné string dizajn umožňuje voľne nastavenie veľkosti podľa obvodu hlavy. To môže byť používané ako náramky a kolien, viazaná na lakte a kolená a pôsobí ako ochranný výstroj. Štyri-ihla šesť-wire bezšvové šitie je to bezpečnejšie.

- Ice Textílie Materiál

Účinne štíty UV žiarenie a chráni tvár z opaľovací krém. Vysoko kvalitné, pot-savé, priedušné tkaniny, ktorá udržuje pokožku suchú a pohodlnú na telesnú teplotu.

- Zabrániť Ultrafialové Lúče

UV400 UV intenzita môže byť účinne chránené. Letné športy sú viac v pohode.

- Vysoko Elastická Tkanina

Všetky strany sú vybavené vysoko kvalitnej elastickej tkaniny, ktoré sú viac flexibilné a pohodlné. Nosiť viac pohodlné a komfortné.

- Savý Funkčný Displej

Rýchlo absorbovať vlhkosť, účinne znížiť nepohodlie spôsobené potu počas cvičenia, a rýchlo šíriť a odparenie vlhkosti.

- Priedušnosť

Sklo obsahuje teplej vody a turban je umiestnený cez pohár. Na volatilization z vodnej pary môžu byť pozorované, čo naznačuje, že vzduchovej priepustnosti, je dobré, a nie stres dych.

- Modelovanie Zmien

Môže sa použiť aj ako maska, pokrývky hlavy, klobúk, tweety a očné masky.

- Farba Detail

Jednoduché klasické farby, odolný a vitalitu.

- Model Scény Zobraziť

Môže byť použitý ako športové zápästia a kolená, viazaná na ruku alebo kolena pozíciu, na ochranu bezpečnosti športu.

Klobúk Štýl

Opaľovací krém je UV odolný a chráni pleť pred poškodením. Vysoko pružná priedušná textílie. Absorbovať pot a odstrániť tepla.

Štítky: cyklus okuliare photochrom, rukavice rockbro, čelenka muž, muži nohavice šatka na krk, bicycl, čelenka rock, cubrebotas ciclismo, šatka na krk, tvári šatku, chrániť vírus.


( 1 Hodnotenie )

Počet