Kuchyňa Jedlo Uteráky, Hromadné Bavlna Kuchyňa Strane Uteráky, 10 Pack Dishcloth na Umývanie Riadu Umývačky Handry na Sušenie Riadu

€7.63


body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Otvoriť Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; color: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produktu-desc { width: 100%; height: 209px; } #popis { width: 100%; height: 50%; } #detaily { width: 100%; height: 50%; } .ui-box-hlava { height: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; text-anchor: dediť; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; } DOSŤ SILNÝ RIEŠIŤ AKÚKOĽVEK PRÁCU:čo kuchynské utierky sú silné a odolné a môže postaviť na akékoľvek domáce práce, mäkké a plyšové dosť, nikdy poškriabaniu vaše jemné striebro, riad, hrnce alebo panvice

ULTRA-ABSORBČNÉ: Navrhnutý tak, aby nasiakli množstvom tekutiny. Veľmi savé. Nízka hmotnosť. ideálny pre sušenie riadu, pohárov, alebo akýkoľvek iný riad bez toho, pruhy alebo žmolky za sebou. Scratch-zadarmo. Môže sa umyť a znovu použiť znovu a znovu.

štýl kuchynské utierky koordinovať s kuchynské dekor. Dobre postavený, silný, tkať uterák sú nízke žmolky a zosilnené lemy zabrániť odhaleniu.

JEDNODUCHÁ STAROSTLIVOSŤ:Nízka žmolky a nízke zmršťovanie; Stojany do viacerých umývanie; Pre najlepšie výsledky umývanie na jemný cyklus v studenej vode a taktiež suché na nízke

Riešenie Vašej Kuchyni Pracuje S naše Jedlo Uteráky/Umývačky na Riad

Ultralight, rýchle sušenie a jednoduché starať

Jedlo Uteráky

Kvalita Dobra a Trvanlivé

pre menej žmolky na pohár alebo dosky. Perfektné dishtowel pre váš denný kuchynské použitie pre organizovanie až ťažkých kuchyne, mastnoty, špiny, jedlo a ďalšie. pretože materiál a konštrukcia byť určený pre kuchyne, špeciálne, tak to môže poskytuje dlhotrvajúcu jedlo uteráky/umývačky na riad, ktorý môžete použiť viackrát.

Stroj Umývateľný

Tieto vložky sú stroj umývateľný na vlasy a trezor.

Nízke až žiadne žmolky a nízka zrážanlivosť.

Stojí na viacerých umytí.

farba:Bežal Farba

Bežal farby sa nedajú vybrať

Materiál:Bavlnená priadza

veľkosť:28 x 40 cm

Obsah Balenia:

10 x Kuchyňa Jedlo Uteráky

Návod Na Údržbu:

Umývanie, uteráky pred prvým použitím. Uteráky stratí žiadne žmolky zostávajúce z tkanie procesu, a budú mäkšie a viac savé po umytí.

Umývanie: Použitie Studenej vody, Farba Oddelené; nepoužívajte bielidlá

Nepoužívajte textílie mäkšie (zvrchníky bavlnených vlákien spôsobuje uterák, aby sa stal menej savé)

Suché uteráky v Bubnové cyklu, aby sa minimalizovalo zmršťovanie.

Môžu sa žehliť s nízkou tepelnou.

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec. Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

O Nás

Ponúkame dobrý produkt s najlepším cenu,podporujeme Veľkoobchod/Drop Shipping, Aby

1. Pre Drop Shipping objednávky, prosím, poznámku"dropshipping objednávku", budeme uprednostňovať to.

2. Pre Veľkoobchod/Drop Shipping objednávky, ak máte nejaké nápady o cene alebo balíka,kontaktujte nás vopred,dáme vám najlepšie služby na uspokojenie vašich požiadaviek.

O Platbu

Ak sa stretnete s akýmkoľvek problémom, pri spôsobe platby, prosím, kontaktujte www.tantra-egypt.sk Centrum Zákazníckych Služieb požiadať o pomoc: https://helppage.www.tantra-egypt.sk/buyercenter/index.htm

O zásielky,

1.Budeme posielať objednávky ASAP do 2-5 dní(okrem víkendov a štátnych sviatkov) akonáhle sa vaša platba je normálne ukončené.

2.Prosím, napíšte svoju kompletnú adresu dodania s správne telefónne číslo a psč, najmä Ruska a Bieloruska kupujúcich, potvrďte prosím vaše celé meno.

3.Prosím, všimnite si, že nebudeme zodpovední za ciel.Prosím, colné odbavenie sami.

4.Ponúkame oboch post poštovné a vyjadriť shippings.Pre väčšinu krajín, post doprava trvá cca 25-35 pracovných dní a dlhšie, niektoré krajiny ako Brazília, Peru.

Expresná doprava zahŕňať DHL, EMS, www.tantra-egypt.sk Premium Poštovné a Špeciálnych druhov ako Aramex. To trvá asi 7 dní.(Bude odkladu ak vaša krajina splniť nejaký problém,Pracovník štrajk,počasie, problém a pod.)

O Po-predajný Servis

Sme spoľahlivý predajca a máme profesionálny po-predajný servis pre všetky naše zvyky. Ak existuje akékoľvek otázky o objednávke,prosím kontaktujte nás vopred ,my budeme vždy tu, kým vám radi odpoveď.

O Spätnú Väzbu

1. Pozrite si prosím balíček a položka keď si pozorne, a uistite sa, že tam nie je žiadny problém.

2. Ak máte akýkoľvek problém, alebo nie sú úplne spokojní so svojím balík,prosím, nenechajte sa neváhajte na nás obrátiť najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. Budeme vyriešiť problém uspokojiť vás.

Štítky: kuchynské handry, kuchyňa tylu bavlna, uterák, šedá uteráky bavlna, ghibli torchon, dieťa sliny uterák, vojenské uterák, Osuška, jednorazové uterák v roll, bavlna ruky uterák bavlna.


( 0 Hodnotenie )

Počet