JCD Spájkovanie Zbraň 80W Spájky Železa Zbraň Auta Spájkovačka s 5 ks Spájkovanie Tipy Desoldering Čerpadla Pinzety Spájkovanie Vodičov

€13.96


JCD 80W Spájky Železa Zbraň Auta Spájkovanie Zbraň Elektronika Spájkovanie Nástroje na Spájkovanie Vodiče pre Šperky Domov DIY Doska Opravy

【Spájkovanie Zbrane UNIKÁTNE VLASTNOSTI] vyzýva - S spínač indikátor, energeticky účinnejšie a bezpečnejšie. Aj kúrenie rýchlo, to sa zahrieva do 2 minút.

【JEDNOU RUKOU] vyzýva - Je možné ovládať jednou rukou, nemusíte bod vaše tin drôtu a plechu zbraň s všetky vaše ruky a opäť sa nebudete spáliť svoje ruky náhodou nič viac.

【VÝBOJ S VÁKUOVÉ ČERPADLO] vyzýva - Na desoldering čerpadla je vysoký tlak vákuové trubice, s hliníkové telo rámom, ktorý umožňuje jednoduché jednoručné prevádzky a je najlepšie hodí pre spájkovanie plošných spojov

【6-V-1 spájkovanie zbrane KIT] vyzýva-automatické spájkovanie zbraň stavebnicu "JCD", je najviac funkčné, spoľahlivé a bezpečné zváranie nástroj. Na spájkovačka auta, prichádza s spájkovanie zbraň, desoldering čerpadlo, 2 pinzety, spájkovacie drôtu, a mini skrutkovač phillips. To je ideálny a dokonalý pomocník pri pripájaní komponentov.

【UNIVERZÁLNE MAZIVÁ] vyzýva - spájkovania železa nástroj sa bežne používa na zváranie dosky s obvodmi, stroj opravy, domácich majstrov a šperky výroby.

Štítky: desoldering železa sacie, jcd elektrické spájkovanie, 12 mm ws2811, žehlička na spájkovanie cínom, malá pištoľ spájkovacia, čistič na spájkovanie, žehlička na spájkovanie, ako spájkovacia súprava, ts kliešte, dlho spájkovanie kliešte.


( 0 Hodnotenie )

Počet