USB Adaptér Infračervený IR Diaľkové Extender frekvencia 20-60KHZ suitableTransmitter sa Vzťahuje na Všetky Zariadenia na Diaľkové Ovládanie

€2.01


Detaily Produktu:

Široký frekvenčný príjem 20-60KHZ, univerzálny všetky set-top boxy vo svete

Diaľkové ovládanie transpondér: dĺžka príjem je koniec 1.4 m a dĺžka vysielací koniec je 2 metre. Užívateľ môže znížiť sám a rozšíriť ju aj na dĺžku potrebuje. Poznámka: vysielač je dva-jadro drôtu. (Ak chcete nastaviť to, môžete použiť drôt čistý alebo ostatné drôtené ak ho chcete pripojiť, tak dlho, ako to môže byť pripojený.)

Teplé pripomienka: set-top box (alebo iné zariadenie, ktoré potrebuje na diaľkové ovládanie) musí byť umiestnená, ak vaše diaľkové ovládanie nemôže byť priamo riadená, inak signál poslal diaľkové ovládanie a diaľkové ovládanie signálu po tom, ako postupujú vám budú zaslané na set-top-box v rovnakom čase. Signály nie sú synchronizované a budeme sa navzájom rušiť, a spôsobiť normálnej!

Univerzálny prijímač pokyny:

1. Vložte "USB konektor" do set-top box, TV, nabíjačku mobilného telefónu, atď. (tento produkt používa 5V napájanie).

2. Bod "prenos terminálu" na prijímacie okno ovládané diaľkovo, ako sú set-top box, prijímač, DVD, atď. (Niektoré zariadenia budú označené znaky ako R, IR, IRF).

3. Miesto "prijímanie end" na vhodné miesto, aby sa uľahčilo príjem signálu z diaľkového ovládania.

spôsob inštalácie:

Inštalácia a používanie sú veľmi jednoduché:

●Pripojte vysielač diaľkového ovládania prijímanie okno domáce spotrebiče;

Pripojte prijímanie konci na mieste, kde je ľahko dostať diaľkové ovládanie signálu (prijímač by mal byť pri pohľade na vysielací smer diaľkové ovládanie, príliš veľa smer bude mať vplyv na prijímanie efekt);

●Na záver zapojte napájací zdroj na používanie.

Balenie zoznam

Infračervený prijímač*1

Štítky: usb prijímač infrarred, kábel, ir vysielač, ovládanie infračervené, icl8038, káblové infračervené extender, remot ovládanie usb, tivo usb ir adaptér, ir diaľkové ovládanie usb, mini infračervený prijímač usb, infračervené oko.


( 0 Hodnotenie )

Počet