V Tvare srdca Tortu Pan s Odnímateľným Dnom Eloxovaný Hliník Svadby, Narodeniny Piecť Tortu Cín tvarohový koláč Pan Šifón Tortu Formy

€8.01


V Tvare srdca Tortu Pan s Odnímateľným Dnom Eloxovaný Hliník Svadby, Narodeniny Piecť Tortu Cín tvarohový koláč Pan Šifón Tortu Formy na Balenie množstvo: 1 kus torty pan. 4 kusy 3-palcový tortu pan. - Odnímateľné dno umožňuje jednoduché uvoľňovanie a čistenie.Ľahko sa čistí, odporúča sa umývať ručne.Kliešte dizajn, bezpečné použitie bez uškodí vašej ruky - Materiál: trvanlivé potraviny-stupeň eloxovaný hliník, zliatiny, Ohrieva rýchlejšie a ochladzuje rýchlejšie,rovnomernú distribúciu tepla,trvalé trvanlivosti a umývateľné v umývačke riadu, je To vhodné pre denné pečenia a rúra na varenie. V spodnej časti je úplne prispôsobivá, hladké, burr-zadarmo. - BEZPEČNÉ, netoxické, ĽAHKÉ POUŽITIE: Žiadne ďalšie kovy alebo chemické nátery.Anodická oxidácia hliníka nie je povlak. To je priateľský k životnému prostrediu, proces, ktorý neobsahuje žiadne chemické prísady, farbivá, PTFE, alebo PFOA je. Nič, ktoré môžete preniesť, olúpeme, vločka, alebo hrdza do pečiva.. - VIACÚČELOVÝ: Tento produkt je vhodný pre kuchyne, pečenie izby,detské pracovné skúsenosti park,detské diy pečenie izba,Cake shop a viac. Vhodné pre zmrzlinu, koláče, cheesecakes, mousse, šifón koláče, pečivo a čoskoro.

Štítky: hliníková fólia na pečenie plesní, box toast, pi pan, tortu šifón, hliníkové tortu, pan pizza, pečieme na panvici, bundt torta, pečieme cínu, bundt torta pan.


( 1 Hodnotenie )

Počet