Predstierať, že Hrať Hračka Vysávač Hračka pre Deti Upratovanie Upratovanie Pranie Stroj Mini Vyčistiť Hrať Hračka D7

€7.22


2019 10 Nových Typov 1 Ks Predstierať, že Hrať Hračka Vysávač Hračka pre Deti Upratovanie Upratovanie Pranie Stroj Mini Vyčistiť Hrať Hračka D7

Popis Produktu

Názov: Predstierať, Že Hrať

Farba: ako je znázornené

Montáž: jednoduché, opakovateľné montáž

Package:Patrí 1 Ks.Prosím, vyberte si.(V funkciou opp taška.Žiadne Okno)

O Platbu 1.Akceptujeme všetky platobné prostriedky www.tantra-egypt.sk schválené. 2.Ak si chcete kúpiť veľkom množstve alebo veľkoobchodný,prosím pošlite e-mailu, Správy alebo Obchodný Manažér, dáme vám najlepšiu cenu,ďakujem. 3. Ak nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní. Prepravné Podmienky pošleme vaše objednávky do 7days po tom, čo sme dostali vašu platbu. Prosím vyberte poštovné chcete.Za prepravu, by sme chceli predstaviť podrobnosti pre vás tu: 1. Doprava zadarmo na www.tantra-egypt.sk Štandardná Doprava ( za väčšinu krajiny) . Ak ste ochotní použiť expresná doprava, Ktorú je potrebné zaplatiť príplatok. 2. www.tantra-egypt.sk Štandardná Doprava je odoslaný na väčšine krajín, trvá cca 20-60days, aby sa dospelo, závisí to od krajiny. Po-predajný Servis 1.Sme Profesionálna Obchodná Spoločnosť. Ponúkame Dobré Po-predajný Servis Pre Vás. Ak Máte Akékoľvek Otázky O Našich Produkt Alebo Službu, Prosím Poslať Správu NÁM. Odpovieme Vám Hneď AKO to bude Možné. 2.Ak ste dostali nesprávne, poškodené, chybné alebo položku nie, ako je popísané, kontaktujte nás pre čiastočné/plné náhrady alebo výmeny na naše náklady. 3.Ak sa chcete vrátiť tovar, kontaktujte nás prosím do 30 dní po package prijaté .Návrat výrobky musia byť aj v pôvodnom stave: vrátane krabice, obaly a všetky ostatné príslušenstvo. Výnosy, ktoré sú výsledkom zákazník chyba bude predmetom skutočné prepravné zrážky z vrátenie peňazí. 4.Kupujúci by mal platiť pre návrat prepravné poplatky, ak Všetky NON-Predávajúci vráti Chybu pre vrátenie peňazí . (E. g. priniesol si nesprávnu veľkosť alebo nesprávnu položku).Prosím, kontaktujte nás pred vrátiť vec, ponúkneme vám správnu spiatočnú adresu. O Spätnú Väzbu 1.Ak Ste Spokojný S Našim Výrobkom, Láskavo Dovolenku Plnú hviezd a Dobrú spätnú Väzbu Pre NÁS. Vaša spätná Väzba bude Povzbudiť, aby sme to ROBIŤ Lepšie V Ďalšom. Vďaka! 2.Kontaktujte nás prosím najprv pred odchodom žiadne Negatívne pripomienky alebo zvyšovanie sporu. Budeme sa snažiť v našich silách vyriešiť problém, tak budete spokojní ! 3.Ak máte akékoľvek otázky, neváhajte nás kontaktovať. Odpovieme do 24 hodín.

Ďakujem vám za vaše nákupy a kontrola detaily!

Štítky: chademo nabíjačky, prenosný ultrazvukový mini práčka oblečenie, kazety filter pre vysávač, živica wanhao, zlato nábytok čína, shop vysávač, 70mai vysávač, čisté hračky, čistič hračka, vyčistiť čističom.


( 8 Hodnotenie )

Počet