Godox 12"x 47" 30 x 120 cm Pás Honeycomb Mriežky Obdĺžnikový Softbox pre Foto Blesk Studio Flash Softbox Bowens Mount

€32.50


Popis:

A softbox je ohrady okolo žiarovky pozostávajúce reflexné bočné a zadné steny a difúzne materiál na prednej strane svetla. Mäkké pole môže byť použitý buď flash, alebo nepretržitým svetelných zdrojov, ako sú lampy žiarivka alebo "teplé svetlo" ako kremeň halogénové žiarovky alebo halogénové žiarovky. Ak mäkké box svetlá používajú s " hot " svetelné zdroje, používateľ si musí byť istý, softbox je tepla menovitý pre príkon svetla je zapojený v snahe vyhnúť sa nebezpečenstvo požiaru. Na softbox ponúka mäkké presné, aj, svetlé , hladké svetlá, ktoré potrebujete pre streľbu dokonalý obraz. Tón pleti prísť oveľa nažive a kazov slabnúť. Farby pop a vaše zábery môžete ísť do nových úrovní alebo profesionalitu s dobrým softbox.

Funkcie:

Ľahko demontovať, ľahko zložiť a ľahko sa prenášajú, ideálne pre štúdio alebo vonkajšie mobilný fotografie. Mäkké box je čierna mimo a striebro vo vnútri s ešte nanášania, vysoký odraz.

Špecifikácia:

Značka: Godox Farba: čierna, strieborná, priesvitné Veľkosť:30*120 cm Hmotnosť: Približne 1,4 KG Tvar: obdĺžnikový Montáž: Bowens Mount

Package vrátane:

1 * softbox 1 * Kovový montážny krúžok 4 * Kovové podporu pól 1 * Vnútorné mäkkú handričku 1 * Mriežka 1 * Predný kryt

Upozornenie:nevkladajte do Blesk a Svetlo na Stojan

Štítky: aputure mc, blesk yongnuo, triopo ttl, led neewer, godox softbox, bowens kovové mount, softbox, súprava photo studio, blesk nikon, nicefoto ttl.


( 5 Hodnotenie )

Počet