720° Otočná Nerezové Batérie, Tryska Aerator Otočné Umývadlo Bubbler Ťuknite na Postrekovač, Konektor na Kohútik rozšírenie Radič Nástroj

€6.65


Vlastnosti:

1. Odolný materiál: výrobok je vyrobený zo silného a odolného kovového materiálu, s hladkým povrchom, kovový lesk, antioxidant, odolnosť voči korózii, nádherné a krásne.

2. Otočná: produkt sa môže otáčať na odvod vody 720 °, čo je viac vhodné pre umývanie tváre a gargling.

3.Jednoduché použitie: výrobok je vybavený dva typy rotačných vody, zásuvky, vypínače, okysličená pena, nepremokavé, štyri vrstvy oka filter na odstránenie nečistôt, a dvakrát spoločný DIZAJN, aby sa zabránilo voda odkvapkáva voda .

Popis:

Tento produkt je kohútik filter extender, vyrobený zo silného a odolného materiálu, môže byť otočený 720 °, je to pohodlnejšie, aby si umyte tvár a kloktadlo, pohodlné a praktické.

Špecifikácia:

Materiál: kov

Strieborná farba

Uhol otáčania: 720 °

Platné príležitostiach: pranie stanice

Balenie obsahuje:

1 * Kohútik Filter Extender

/ 1 * kohútik filter extender + adaptér (voliteľné)

Poznámky:

1. Vzhľadom na rozdiel medzi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Zaručujeme, že štýl je rovnaký, ako je uvedené na fotkách.

2. Tam môže byť mierny rozdiel v rozmer vzhľadom na rôzne manuálne merania.

Štítky: 720 stupeň batérie, kohútik v kuchyni, batérie, studená batérie, nastaviteľné kohútik aerator filter, drez postrekovač, kohútik kľúča, termostatické batérie xi, auto klepnite, rýchlo nôž.


( 1 Hodnotenie )

Počet