Brúseného Niklu Nehrdzavejúcej Ocele, Termostatické Vodopád Daždi Panel W/ Masáž Systém Vaňou Náustok W/ Handshower Sprcha Stĺpec

€122.62


Brúsený Nikel/Čierna Nerez Kúpeľňa so Sprchou Batérie, Sprchový Panel Stĺpec Masáž Jet Vaňou Ťuknite s Ručnou Sprchou Sprej

Voda vyjsť funkcie:

Platby

Akceptujeme ESCROW.

Zásielky a podmienky Zvyčajne zásielky môžu byť usporiadané do 3 pracovných dní po obdržaní platby. Každá položka môže byť dodávaný ak je platba prijatá pred 17:00 každý deň. Do USA sme zvyčajne loď Čína post e-paket,dodacia lehota 7-10 dní.Do iných krajín,zvyčajne sme loď Čína príspevok vzduchu pozemok,doba dodania je 7-25 dní. Mail tranzitný čas je najlepšie odhadnúť, ale nie sú zaručené. Ako tranzitný čas sa mení. Kupujúci je zodpovedný za vrátenie zásielky.

Kontaktujte nás Prepravné škody musí byť oznámený do 5 pracovných dní od ktorej bol produkt dodaný. Ak máte akékoľvek otázky, prosím voľne napíšte nám,radi vám odpovieme na vaše otázky ASAP. Budeme odpovedať na vaše otázky e-mailom, skontrolujte svoj e-mail pre odpovede.

Spätná väzba som opísať položiek, ako aj ja. Ak som niečo ušlo, prosím, dajte mi vedieť. Vezmite prosím na e-mail mi pred odchodom spätnú väzbu, ak ste spokojní s vašou položky, aby sme mohli pracovať na to. Medzinárodné Kupujúcich - vezmite Prosím na Vedomie: Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo lodné náklady.

Štítky: nastaviť sprcha, ovládanie sprcha, balboa spa, sprcha systém, termostat, Sprcha Systém, remienok na ruku basketbal, gappo sprcha systém, ovládanie spa, farba hlavu sprcha, led sprcha.


( 0 Hodnotenie )

Počet