Ľahké Stojan Klip pre Live Stream Selfie Krúžok Svetlo 1/4" závitom s Kameru Pripojit na YouTube Smartphone Akciu, fotoaparát Video

€16.53


Kompatibilné s Logitech Webcam, Karty fotoaparát, Akčné kamery, kamerové: pre Logitech C922x C922 C930e C930 C920 C615 C930e C930 C925e; pre Logitech Brio 4K; pre spoločnosti Microsoft LifeCam Studio 1080p HD Webcam; pre NetGear Arlo,Arlo pro,Arlo ísť Bezpečnostné kamery; pre Všetky Kamery so štandardným 1/4 dierou; pre GoPro Hero 7/6/5/4/3+/3/2/1/Relácia; pre Ricoh spoločnosť theta S/V, M15; pre Garmin Virb,Sony SJCAM, Xiao Yi,Kompaktné Fotoaparáty(1/4" závit)

PROFESIONÁLNE NÁSTROJE

Ideálne pre live stream, živé vysielanie, live show, selfie, video chat. Ideálny pre YouTube, Facebook, živé hudobné, Blog, twitter atď.

HANDS-FREE

Selfie svetlo s oboma mobilný telefón majiteľa a mikrofón držiteľa; Je možné dať na stôl, písací stôl, 360 stupňové otáčanie na uhle voľné ruky

3-farba svetla módy

patrí biela, teplá biela, teplá žltá, a 10-úroveň nastaviteľný jas, splnia všetky vaše potreby v rôznych okolností.

3-v-1 dizajn kombinuje mobilný telefón majiteľa, mikrofón držiak a žiarovka, pomocou všeobecnej úpravy kovových hadíc, ktoré môžete ohýbať to bude, zvoliť uhol ste spokojní s.

USB Powered

funguje s väčšinou zariadení, ktoré podporujú USB port, ako laptop, PC, power banky, USB nabíjačka, SIEŤOVÝ adaptér, a pod. Jednoduché ovládanie na kábli pre zapnutie/vypnutie alebo nastaviť jas, ktorý uprednostňujete.

Ideálny extra svetla pre make-up, bývať, byt, autoportréty, streľba, videa, online vyučovanie, tmavé krajiny videá a ďalšie. Krúžok v tvare vyplniť svetlo má veľký žiarivý povrch a prostriedky na ochranu očí technológie, neškodné.

Štítky: ulanzi video svetlo, 1080p webkamera, škubnutí prúd svetla, webcam krúžok svetlo, earhook slúchadlá, selphy krúžok svetlo, vonkajšie webcam stojan, canon macro svetlo, live stream, webcam led svetlo.


( 0 Hodnotenie )

Počet