Čínske Zdravotné Telo Terapia Masér Vákuová Podtlaková Masáž, Bankovanie Relax Chudnutie Bankovanie Nastaviť Prísavky Masáž Produkt

€17.82


Špecifikácie: Položka druh: Vákuové Bankovanie Materiál: ABS Plast Aplikácia: telo Funkcia: Pomoc liečbe bedrových svalové napätie, reumatizmus. Balík obsahuje: 1 x 24 Poháre Masáž Bankovanie Nastaviť 1 x Škrabanie doska 1 x Vákuové čerpadlo 1x Predĺženie hadice 1 x Návod na použitie 1 x Akupunktúra umiestnenie bodu, graf Funkcie: -Sú jednoduché na obsluhu a bezpečnejšie byť použité pre self-liečebné doma. -To nie je len zlepšenie účinnosti, ale aj zjednodušené postupy bankovanie. - Zlepšenie plastové poháre pre starovekých. -Zlepšenie svalovej imunitu a funkciu. - Vnútorné choroby,odstrániť mimo,a liečebný efekt je veľmi dobrý. -V Číne,nové poháre sú veľmi populárne alebo rodiny bankovanie liečby. - Čistá fyzikálnej terapie,bezpečné a rýchle.Ego diagnózy,starostlivosť o zdravie a prevenciu ochorení. Výhody -Stimuluje celé telo, relax a reakcie (parasympatickú odpoveď). -Podporuje okysličenie a detoxikácie krvi a zároveň podporuje pocit ľahkosti a úľavu od tlaku. -Detoxifies metabolických zvyškov vo svalovom tkanive, fascie, a pokožky. -Zvyšuje rozsah pohybu prestávky až adhéziou a podporuje hojenie v jazvy a chronické zranenie stránky. -Zvyšuje lymfodrenáž & podporuje krvný obeh . Použitie: 1.Vytiahnite piest v hornej časti vákuových pohár (trochu nahor), aby sa zabezpečil voľný priechod vzduchu. 2.Uzavrite jemne vchode vákuové zbrane nad piest v hornej časti vysávača pohár, vertikálne výťah a celý rod, rýchlo na niekoľkokrát, až kým pleť v šálke je zvýšená.Optimálnu silu sacieho závisí od užívateľ nie výrub rovnako. 3. Na stránkach nie sú prístupné pre samotného používateľa (napríklad chrbtice a bedrových regiónov), čo je adaptér (voliteľné príslušenstvo ) je možné využívať.Spôsob montáže adaptér: Najprv pripojte veľké pripojenie priľnavosť na jeden. Upozornenie: 1.Skutočné farby položky môžu byť mierne odlišné od obrázky zobrazené na stránkach spôsobené mnohými faktormi, ako sú jas monitora svetlo a jas. 2.Prosím, nechajte mierne odchýlky na meranie údajov.

Spätná väzba

1).Vaša odozva je veľmi dôležité, aby nás, Prosím trvať niekoľko sekúnd, opustiť skvelú spätnú väzbu, ak ste spokojní s našimi produkt alebo službu, Ďakujem. 2).Sme vždy ponúknuť najnižšie ceny za najlepší tovar a služby. 3).Prosím, kontaktujte nás pred odchodom neutrálne alebo negatívne spätné väzby. Budeme sa snažiť vyriešiť problém a nechajte si šťastný nakupovanie náladu tu. Ďakujeme!

Kontaktujte nás

Ak máte nejaké problémy, Môžete nás kontaktovať prostredníctvom www.tantra-egypt.sk správu alebo obchodný manažér. Budeme sa snažiť v našich silách, aby vám pomohol .Dúfam, že majú dobrú spoluprácu s vami na dlhú dobu.

Štítky: elektrické bankovanie, poháre terapia, čínska masáž, lekárske istrument, relax, emt lekárske, massag, muž bankovanie, výkon vákuové prísavky, nastaviť bankovanie.


( 0 Hodnotenie )

Počet