192KHz Kovové Koaxiálny Toslink Digitálneho Na Analógový Prevodník Zosilňovač 3,5 mm Jack Dekodér Domáce Kino Pre HD DVD Audio Adaptér

€14.18


Popis:

Funkcia: Určené pre profesionálne zvukové signály, Možno ľahko previesť Koaxiálny alebo Toslink rozhranie pre RCA analógový audio rozhranie a 3,5 mm jack pre slúchadlá.

Objem/ Bass Úprava: profesionálne audio zosilňovač čip a nastavenie hlasitosti gombík sú navrhnuté tak, aby priamo riadiť slúchadlá a upravovať výstupnú hlasitosť.

Tiež navrhnutý tak, bass nastavenie gombíka, ktorý možno ľahko ovládať basy komponent na splnenie rôznych potrieb zákazníka.

Jednoduché ovládanie: Jedného optického vlákna a jeden koaxiálny vstup rozhranie. Pripojenie na DVD, HD prehrávač a iné zariadenia.

Jeden pre RCA výstup rozhranie, pripojený zosilňovač systém.

Jeden kanál 3,5 mm audio výstup, rozhranie pripojené slúchadlá.

Vlastnosti: Podpora 192kHz vzorkovacej frekvencie 24bit. Odstránenie hluku ak nie je žiadny vstupný signál a automaticky vypnúť, keď non-audio signál je vstup.

Materiál: Kov shell, anti-interferencie, trvanlivé, teplo-bránil a To sa dá ľahko inštalovať a prevádzkovať.

Špecifikácia:

Materiál: Kov

Farba: Čierna

Veľkosť(dx š xv): Cca 76x70x16mm/2.99x2.7x0.63inch

Podpora Formát Zvuku: PCM

Oddeľovací Stupeň(1KHZ): 94DB

Odpoveď Frekvencia: 20 hz-20 khz -0.2 db

Signál-Šum(SNR): -100DB

Celkové Harmonické Skreslenie(THD+N): 10 hz-20KHz 0.25-0.065%

Blokovanie Čas: 0.577 Fs

Vzorkovacia Frekvencia: 32-192 KHz

Bitová Rýchlosť: 16-24 Bit

Výstup Elektrické Úroveň: 7V

Slúchadlá Výstupný Výkon: (RL=32Ω)30mW

Impedancia výstupu: 47 ohm

Pracovné Napätie: +5V Maximálne Napätie:6V

Maximálna Spotreba Energie: 100mA

Rozsah Prevádzkových Teplôt: -10-70℃

Skladovacia Teplota: -60-150℃

Rozsah prevádzkovej Vlhkosti: 10%-80%RH(Bez Kondenzácie)

Relatívna Vlhkosť pri skladovaní Rozsah: 5-90%RH(Bez Kondenzácie)

Balenie obsahuje:

1pc x DAC Prevodník

1pc x Používateľská Príručka

1pc x USB Napájací Kábel

Poznámka:

1. Pred zapnutí, musíte zapnúť nastavenie gombíka proti smeru hodinových ručičiek, aby sa minimalizovalo objem, aby sa zabránilo poškodeniu vášho sluchu!

2. Pred použitím si, prosím vyberte výstupný zvukový kanál zdroj signálu zariadenia ako sú DVD, TELEVÍZOR a iné zariadenia na SPDIF, a nastaviť výstupný zvukový formát PCM.

3. Vzhľadom na svetelné a displej rozdiel, položky farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov.

4. Nechajte 1-2 cm rozdiely vzhľadom na ručné meranie.

Poznámka:

1.V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory,obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Zaručujeme štýl je rovnaký, ako je znázornené na obrázkoch,ale nie rovnaký výkon na rôznych orgánov, ako na modeli.

2.Porovnať detail veľkosti s na vás,nechajte 2-4cm sa líši vzhľadom na ručné meranie na oblečenie, vďaka Všetky merania v cm a vezmite prosím na vedomie, 1cm=0.39 palec

1) akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2 Ak nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

1) DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

DHL UPS, TNT, FEDEX trvá 3-7 dní ,EMS trvá 8-12 dní. Post air mail je potrebné 2-8 týždňov.Ale všetky z nich sú závislé od krajiny doručené.

2) SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

1) Kupujúci je skoro potvrdenie bude vysoko ocenil po prijatí položky.

2) Pretože vaša odozva je veľmi dôležité, aby naše podnikanie je rozvoj, úprimne vás pozvať na dovolenku pozitívnu spätnú väzbu pre nás, ak ste spokojní s našimi produktov a služieb.

3) skontrolujte si Prosím kontaktujte nás pred odchodom žiadne negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu. Budeme s vami spolupracovať, riešiť akékoľvek problémy.Ďakujeme za pochopenie!

Štítky: pripojte rca, pre domáce, toslink cabl, digitálne analógový audio prevodník digitálny, spdif auto zosilňovač, spdif dekodér hyundai, audio fx, toslink, audio video dekodér digitálnych, android cw dekodér.


( 0 Hodnotenie )

Počet