Nové Unisex Sála latinskej tango Jazz Balet tanečné topánky Ženy Učiteľov v Tanečnej Sandále Buďte Obuv Dospelých Mužov veľkoobchod

€14.46


Zabezpečenie kvality Priamych výrobcov, špecializujúca sa na výrobu topánok viac ako desaťročie, prosím, uisťujeme vás pri nakupovaní.

O vôňa, Pretože priame balenie po výroby,malé Plastové/lepidlo chuť je normálny jav,môžu byť odstránené po krátkom období na čerstvom vzduchu. Farebný rozdiel Obrázky sľúbil byť 100% strieľať do druhu,ale na osvetlenie problémy a rôzne počítačové obrazovky,konečné zobrazenie môže mať rôzne vizuálne farebný rozdiel,prosím, aby príspevok na to farebnou odlišnosťou. Veľké, aby Sme špeciálne zľavy pre veľké objednávky(obvykle viac ako 8 párov),kontaktujte nás a my sa vám lepšie slúžili s bulk ceny. O logistiky Zvyčajne položky sú dodávané prostredníctvom e P acket (doprava zadarmo), dostanete k väčšine krajinách, a to do 12 až 25 dní . Položky sú tiež dodávané podľa www.tantra-egypt.sk Štandardná Doprava , dostanete k väčšine krajín v rámci 16 do 35 dní čas Dodania závisí od destinácie a iných faktorov, to môže trvať až 40 dní. Ak potrebujete rýchlu prepravu metódy, prosím, kontaktujte nás . Spokojní, Ak ste spokojní s naším tovarom a službami,prosím, dajte nám 5 bodov pochvalu, budeme aj naďalej tvrdo pracovať pre vás, aby poskytovali kvalitné služby. Nespokojní Ak nie ste spokojný s naším tovarom a službami,prosím, neponáhľajte dať zlé hodnotenie, kontaktujte náš služby zákazníkom, dáme vám v prvom rade vyriešiť problém. Tipy, ktoré Sme hodnotu správy o každého zákazníka a bude sa snažiť v našich nanajvýš pomôcť našim zákazníkom, na akékoľvek otázky.

Ale prosím, aby príspevok na čas differnce pre disfferent regiónov a krajín.

Ak vaša objednávka viac ako 8 párov,prosím, kontaktujte nás a môžeme citovať lacnejšie a dúfam, že môžeme vytvoriť dlho a stabilnú spoluprácu,nie len na jeden čas.

Balenie Podrobnosti Typ Jednotky: pár Balík Hmotnosť: 0.45 kg (0.99 lb.) Veľkosť balenia: 35 x 30 cm x 12 cm (13.78 v x 11.81 v x 4.72 v)

Štítky: jazzovej tanca pre tanec, jazz žena, hot predaj sandál, salsa obuvi ženy, danza jazz topánky, polali jazz tanečné topánky, latinská obuvi, elastický pás sandál, danc obuvi, topánky tango.


( 1 Hodnotenie )

Počet