Milight 2.4 G 4-Zóna Bezdrôtová RF Touch Vzdialenej +4x DC 12-24V 10A RGBW Skupiny LED Regulátor Pre RGBW RGBWW Led Pásy Svetla

€27.29


Milight 2.4 G 4-Zóna Bezdrôtová RF Touch Vzdialenej +4x DC 12-24V 10A RGBW Skupiny LED Regulátor Pre RGBW RGBWW Led Pásy Svetla Doprava Zadarmo

Popis: S technológiou 2,4 G vysoká frekvencia bezdrôtové diaľkové ovládanie, má vlastnosti nízka spotreba energie, dlhá vzdialenosť prenosu a silné anti-interferencie schopnosti ,vysoká rýchlosť telekomunikácie, atď. Diaľkové vyzerá módne a elegantné , jednoduché a praktické funkcie farby a jas stmievanie, kapacitný dotykový displej dizajn robí diaľkové jednoduché použitie . 4-Zóna RÁDIOFREKVENČNÉ Diaľkové 2.4 G RF Prenosu Technológia 4-Zóna RGBW Diaľkové Ovládanie rozmery: 120 x 52 x 20 mm Napájanie: 2x AAA Batérie (Nie include) Materiál: ABS Ovládanie vzdialenosť: 30 M Programov: 9Kinds Zoznam programov: Program: Program 1 (RGBW Slabnúť V Fade out) Tento program mizne v zhasne a farba červená, zelená, modrá a biela jednu po druhej. Program 2 (Farba Blesk) V tomto programe, červená, zelená, modrá, biela, fialová bliká zmeniť. Program 3 (Disco) Rôznych farieb, strobo a flash zmeniť. Program 4 (Červená farba rozbehnúť a Blesk) V tomto programe, červená farba, jas podľa svetelných podmienok od 0% - 100% a vypne, potom sa na displeji začne blikať tri krát. Program 5 (Zelená farba rozbehnúť a Blesk) V tomto programe, zelená farba rozjasní od 0% - 100% a vypne, potom sa na displeji začne blikať tri krát. Program 6 (Modrá farba rozbehnúť a Blesk) V tomto programe, modrá farba rozjasní od 0% - 100% a vypne, potom sa na displeji začne blikať tri krát. Program 7 (Zmena Farby + Flash) Tu niekoľko farieb, odtieňa do druhého a potom flash náhodne. Program 8 (Fade in a Fade out) Tu rôzne farby vyblednú do seba. Program 9 (Strobo Biela) Len biela farba presvitá. Tipy: Ak chcete stlmiť všetky RGBW svetlá naraz alebo zmenu farby, najprv stlačte tlačidlo "Majster NA' na to, individuálne osvetlenie, najprv stlačte "ZÓNA NA". Po druhé, vybrať farbu, alebo jasu podľa farby krúžok alebo jas krúžok. Pre RGB LED pásy svetla, biela je zmiešané z Červenej, Zelenej a Modrej, takže biela nie je čisto Pre RGBW LED pásy svetla, biela je čisto biely. Zoskupenie niekoľkých svetlá môžete pridať nekonečné čísla svetiel zóny na 4 kanálové diaľkové prepojením svetlá na rôzne oblasti. Týmto spôsobom sú úplne flexibilné vytvárať rôzne skupiny kombinácie. nižšie sa môžete pozrieť na nejaké zoskupenie príklady. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- DC 12-24V 24A RGBW Radič Technické Údaje: • Veľkosť: 85 x 45 x 23 mm • Pracovné napätie: DC12-24V, • metóda Vstupu: DC 5.5*2.1 Samica konektor vstupu a 2 drôty(+ -) vstup • Ovládanie spôsobom: R G B TRI Kanály (Red Green Blue ) • Max Zaťaženie na kanál: 10A • Výstupné pripojenie: Spoločná anóda • Pre vzdialenosť: 30meters • Programy: 9Kinds Spojenie: Balík v cene: 4X RGBW radič 1X 4-zóna remote ( bez batérie )

Otázka: Ako môžem získať zľavu? Odpoveď: ceny uvedené v našom obchode sú najlepšie ceny môžeme ponúknuť. Je to najlacnejšie ceny môžete dostať. Ak však vaša objednávka množstvo je viac ako 10pcs(celkové množstvo na jednu objednávku), môžete nás kontaktovať pred platby, môžeme pravdepodobne ušetriť náklady na dopravu pre vás. Pre veľmi veľké objednávky, samozrejme budeme ponúkať niektoré zľavu. Prosím, postupujte podľa nižšie proces na získanie zľavy. 1. Objednávku prvé, nemusia platiť okamžite. 2. Nechajte nám správu a povedzte nám, množstvo a spôsob dopravy chcete. 3. Budeme meniť množstvo pre vás, akonáhle je to možné. 4. Poslať platbu. Otázka: Čo mám robiť, ak som nedostal zásielky na dlhú dobu? Odpoveď: Ak sledovanie informácie ukazuje doľava Čína (pevninská časť) alebo Hong Kong, ale žiadne informácie o miestnej pošty webovej stránke, parcela, teraz je na ceste k vašej krajine, alebo prišli na svoje krajiny, ale žiadne aktualizované informácie získané z miestnej pošty napriek tomu, buďte trpezliví a čakať. Ak ochrana čas je menej ako 10 dní, ale stále ešte dostal pozemok, prosím, kontaktujte nás, budeme rozširovať o ochranu čas pre vás a pokúsiť sa nájsť príčinu meškania a snažiť sa riešiť a povie vám najnovšie informácie sme dostali.

1) akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW. 2) Platba musí byť uskutočnená v lehote 15 dní od objednávky. 3) Ak sa nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 15 dní.

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

Štítky: irepair p10, dmx led, dmx rgbw, wl box1, pre lampa led, ksger stm32, Klon, ibox mini dfu nástroj, cct rgb, FUT103.


( 0 Hodnotenie )

Počet