MoesHouse BHT-3000 WiFi Smart Termostat Regulátor Teploty pre Vodné/Elektrické Podlahové Kúrenie Plynový Kotol, Alexa Domovská stránka Google

€38.27


Vlastnosti Produktu:

1. Kovové Kartáčovaný Panel: Úžasný Strieborný Rám, otvorí váš moderný život,a námestí displej tiež pomáha chrániť vaše oči. MOES Termostat je zameraná na to, aby boli jednoduché, ľudských, nádherné pocity, pre váš domov,a tento druh farby je vhodná na rôzne dekorácie štýly.

2. Smart Home Kompatibilný: Práca so Alexa Domovská stránka Google, MOES Termostat ponúka najkomfortnejšie teploty pre váš dom, nech ste kdekoľvek pomocou hlasového ovládania.

3. Smart Phone Remote Control:na Diaľku ovládať váš domov teploty na dosiahnutie rozšírené komfort cez váš Smart Phone, jednoduché ovládanie na vašom smartphone kdekoľvek ste.

4. 5+2 Programovateľné:Podporuje full auto programy, alebo manuálne nastavenie 5+2 dni týždenný plán z 6 s denne, poskytnúť vám maximálne pohodlie a komfort .Údaje pamäte, keď je napájaný off.

5. Vlastnosti a funkcie:Táto séria sa pohybuje bol vyvinutý tak, aby ovládanie podlahové,ohrev vody alebo vody/plynový kotol systému.Tieto jednotky sú určené pre použitie v komerčných, priemyselných, občianskych a domácich vlastnosti.Poskytujú maximálny a komplexné pohodlie do vášho inteligentného života.

Príručka v anglickom jazyku:

Poznámka: BHT-3000-GALW je pre ohrev vody s wifi

BHT-3000-GBLW je na elektrické kúrenie s wifi

BHT-3000-GCLW je pre vodu/plynový kotol s wifi

Package zahrnuté:

1 x Inteligentný Termostat

2 X Skrutky

1 x Rýchly sprievodca inštaláciou

Štítky: podlahy tepla, arilux lampa, umenie čisté dmx, podlahy wifi, moeshouse termostat, artnet pixel radič wifi, termostat, T125, artnet dmx, termostat kotla.


( 2 Hodnotenie )

Počet