WiFi Dotyk Scereen Centrálna Klimatizácia, Ventilátor, Termostat Digitálny Programovateľný Regulátor Teploty Smart Home Diaľkové Ovládanie

€27.78


Funkcie:

Veľký LCD displej s podsvietením,ľahko čítať. WiFi podporu app multible langauge jednoduché na použitie a vegas Alexa,Google Asistent,IFTTT (s voice control).

LCD display mode (režim zobrazenia: pracovný režim (chladenie,vykurovanie,vetranie),rýchlosť ventilátora (vysoká,stredná,nízka,automatická),izbovej teploty, nastavenie teploty,času,7 dní 4 programové obdobie,načasovanie zapnutie/vypnutie,atď.

Fan coil jednotky termostat slúži na kontrolu teploty v miestnosti v strednej klimatizácia fan coil jednotky systému.7,6+1,5+2 dní programovateľný režim. Vhodné pre 2 rúrky (kúrenie/chladenie) a 4 rúry (vykurovanie a chladenie) systému.

Je jednoduché a pohodlné použitie. Môžete pripojiť termostat k vašej wifi net práce a umožňuje nastavenie teploty u vás doma. To môže byť riadený prostredníctvom mobilného telefónu alebo dotyk na termostate. S ním, môžete mať vždy príjemnú teplotu u vás doma.

Porovnaním izbovej teploty s nastavením teploty na otvorenie a zatvorenie fan coil jednotky a motorizované ventil na konci klimatizácia systém,na dosiahnutie účelu nastavenie izbovej teploty,pohodlie a úspora energie.

Špecifikácie:

Materiál: PC + ABS

Farba: Čierna

Napätie: AC200~240V

Výstup: On/off typ

Prúd: 3A

Presnosť: ±0.5 ° c

Displej teplotný rozsah: 0~70°C

Rozsah nastavenia: 5oC - 35oC

Snímač: NTC(10k)1%

Pracovné Prostredie: -10~60°C

Namontované: na stenu, typ

Programovateľné: 7 dní

Trieda ochrany: IP20

Položka Veľkosť: 86*86*50mm / 3.4*3.4*2.0"

Položka Hmotnosť: 180 g / 6.3 oz

Package Hmotnosť: 240g / 8.5 oz

Veľkosť balenia: 100*100*60 mm / 4*4*2.4"

Zoznam Balíkov:

1 * Digitálny Termostat

1 * Manuál

1 * Taška Skrutky

Štítky: inteligentný termostat, floureon termostat wifi, ovládanie teploty, bezdrôtový termostat, termostat wifi, miestny termostat, termostat, mi smart klimatizácia, aqara, apple homekit termostat.


( 0 Hodnotenie )

Počet