WiFi Smart Termostat Stene Visel Plynový Kotol na Vykurovanie Regulátor Teploty Pracovať s Alexa Domovská stránka Google

€44.72


WiFi Smart LCD 5A Stene Visel Plynový Kotol, Voda, Elektrické Osn d erfloor Vykurovania Regulátor Teploty Digitálny Týždenný Programovateľný Termostat na Stenu Pracovať s Alexa Domovská stránka Google

Podľa Moes

Upozornenie: HY09-GBWRW pre Elektrické Vykurovanie

HY09-GCWRW pre Vodné Kúrenie/Plynový Kotol

Vlastnosti Produktu:

1. Súbor s jeden Prijímač a jeden Radič : plynový kotol termostat s LCD digitálny displej a jednoduché čítať . Set obsahuje jeden prijímač pripojený na plyn, kotol alebo podlahové vodné alebo elektrické kúrenie,a druhá stene visel radič, ktorý je WiFi verzia vlastní smart funkcie.A dva je pripojený cez RF frekvencia.(Poznámka:ovládač USB powered alebo napájaný z Batérií.Existujú dva typy termostat:Jeden je na plynový kotol a podlahové kúrenie voda systému,a na druhej strane je pre podlahové elektrické kúrenie.) 2.Smart Home Kompatibilný: Práca so Alexa Domovská stránka Google,MOES Termostat ponúka najkomfortnejšie teploty pre váš dom, keď vaše ruky nie sú zadarmo pomocou hlasového ovládania. 3.Smart Phone Remote Control: na Diaľku ovládať váš domov teploty na dosiahnutie rozšírené komfort cez váš Smart Phone,jednoduché ovládanie na vašom smartphone kdekoľvek ste.A dokonca môžete vzdialene zablokovať termostat takže žiadne zmeny môžu byť vykonané. 4.Týždenné Programovateľné :Podporuje full auto programy, alebo manuálne nastavenie 6+1,5+2 a 7 dní týždenný plán 6 krát obdobie,ktoré vám poskytnú maximálny komfort pre rôzne situácie.Údaje pamäte, keď je vypnuté napájanie.Okrem toho,že je prázdninový režim je voliteľné príslušenstvo, ktoré si môžete vychutnať viac príjemnú teplotu v dovolenku. 5.Rodina Zdieľanie: Zariadenie podiel na vašich rodinných príslušníkov na ovládanie vášho domu teplota cez smart phone spolu.Všetci sa môžu tešiť na rozšírené pohodlie teploty.

Parameter:

Výkon: Prijímač:230VAC 50/60HZ

Termostat: USB napájanie/4*AAA Batérie

Pls odstrániť batérie, keď USB power pracuje.

Displej presnosť: 0.5°C

Izolačné podmienka: v Normálnom prostredí

Sonda snímač: NTC(10k)1%

Spustený program: Nastaviť na 1 týždeň ako cyklus

Kontakt schopnosť: 5A/250V(WW);16A/250V(SME)

Výstup: relé Prepínač

Pracovné prostredie: teplota: 0~70°C

Inštalácia: na Stenu alebo na batérie sedadla

Rozsah teploty nastavenie: 5~35°C

Veľkosť(mm):130*90*25

Package Listing:

1 * Termostat. (Dva typy, voliteľné)

1 * Prijímač.

2 * Skrutky.

1 * Užívateľská Príručka.

2 * Držiak

1 * USB

Q&A: 1.Otázka:Aké je spojenie prenos medzi prijímačom a radič?Je prijímač bezdrôtovej jeden?

Odpoveď:sú spojené RF frekvencia a prijímač nie je WiFi verzia,ale kontrolór je WiFi verzie, ktoré sa dajú ovládať prostredníctvom Inteligentného Života App a hlasový povel. 2.Otázka:Funguje to s Alexa hlasové ovládanie?

Odpoveď:Áno,je kompatibilný s Amazon Alexa,rovnako ako Google Asistent zadarmo hlasové ovládanie. 3.Q:môžem použiť to s mojou elektrické podlahové kúrenie?

Odpoveď:sú dve možnosti s plynovým kotlom&vody, podlahové vykurovanie a elektrické podlahové kúrenie si môžete vybrať,pozrite si prosím modeli, ktorý si pred objednávke.

4.Otázka: Môže kontrolór byť zavesené na stenu?

Odpoveď: Áno, regulátor je na stene visel typ,takže môžu byť zavesené na stene.A tam sú dve malé zátvorkách v balení, pre vás to stáť na stole do základne .

Štítky: inteligentný termostat, ios domácej automatizácie, smart home, ovládanie teploty, teplo termostat wifi, termostat wifi, termostat, miestny termostat, digitálny termostat controler, dvere tuya smart.


( 2 Hodnotenie )

Počet