10.5 mm Vonkajšie Horolezecké Lano 10-50 M Skalné Lezenie na Ľade Zariadenia Vysoká Pevnosť Prežitie Paracord Bezpečnostné Lano Lezenie Príslušenstvo

€10.48


Funkcie:

- Dvojité opletenie, pletená jadro s pletená kryt, dobre vypracovaný konštrukcie lán, aby kábel super firma, a to "robustný plášť" dáva veľkú odolnosť voči oderu, čo zaručuje dlhú život využitie.

- Je to s vysokou pevnosťou a nízkou úsek, Dvojité Opletenie príslušenstvo lano je ideálny pre kontrolované zdvíhanie a ťahanie aplikácie.

- Ideálne pre uniknúť, oheň prežitie, zálohovanie, lezenie, turistiku, camping, zjazd, inžinierstvo ochrany, ozdobná šnúrka na uniforme, strom, postaviť príslušenstvo, školenia, jaskyniarstvo, zlanovanie, atď.

- Obsah balenia: 1 x Lano

Špecifikácie:

- Materiál: polyester

- Priemer: 10,5 mm

- Dĺžka: 30 m, 20m, 10m

Poznámky:

1. Ručné meranie, prosím, dovoľte 1 ~ 3 mm chyba,ďakujem.

2. V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Zaručujeme štýl je rovnaký ako na obrázku.

Štítky: arborist, bezpečnostné lano, šport vody, 10 mm korálky sklenené, ženské snežníc, ženské horolezectvo topánky, edelrid horolezecké vybavenie, turistika príslušenstvo deti, stúpanie ľad, muži, skalné lezenie.


( 0 Hodnotenie )

Počet