Požiarnej Únikový Rebrík Lezenie Lano Lanových Rebríkov Pre Vonkajšie Vnútorné Cestovať Domov Stúpania Športové Príslušenstvo

€45.57


>>>>Položku Detaily Požiarnej Únikový Rebrík Lezenie Lano lanových Rebríkov Pre Vonkajšie Vnútorné Cestovať Domov Stúpania Športové Príslušenstvo Odrážky: 1、lano je vyrobené z tvrdý nylonu a má vysokú nosnosť. To môže byť pohodlne uložené v taške a je ľahko prenosný.

2、Ako používať lano rebríčku: nerezová oceľ pripojenie krúžok a strmeň sú pripojené na lano tip, buď jeden.

3、výhody rebríčku: rebrík pridáva fantáziu a chuť, zvyšuje elasticitu dieťaťa svaly a telo a zvyšuje vytrvalosť. Lanové rebríky sú ťažšie ako bežné pevné rebríky a nemôže byť použitý na výpočet rovnováhu tela. Môžete tiež zvýšiť flexibilitu a koordináciu ruky a nohy.

4、veľkosť lezenie rebríky: dĺžka: 3 m / 5 metrov, šírka: 30 cm, ložiska hmotnosť 460 kg, v závislosti na tom, kde ste, ako visí na lane, rebrík, veľmi pohodlné. Vždy skontrolujte, pre bezpečnosť pred použitím. V prípade, že lano je opotrebovaný alebo abnormálne, prestaňte používať.

5、všestrannosť špízy: to je tiež pripojený k jungle gym, swing, zmes alebo záhrade stromy, a odporúča sa pre nekonečné prieskumu. Vhodné pre detským zariadením, katastrofy, evakuácia, záchranné operácie a steny opravy, bez ohľadu na vek.

Parameter: Názov Výrobku: Záchranný rebrík

Veľkosť: Cca. Šírka: 30 cm; Členok priemer: 16.cm; Celková dĺžka: 3 M/5M

Hmotnosť (Cca.):

3M: 2100g

5M: 3500g

Vlastnosti: má vlastnosti č dĺžke obmedzenia, mäkkosť, pohodlné premiestňovanie a nízku hmotnosť.

Tam sú oceľové laná nylon core špirála rebrík, drôtených lán a rebrík, izolácie rebrík, s ochranným rebrík.

Izolačný rebrík je vyrobený z hodvábu tkanie a hornej a dolnej trubky sú izolované rúry, ktorá je vhodná najmä pre elektrické žiť v práci.

Platné scény:

Vhodné pre detským zariadením, katastrofy, evakuácia, záchranné operácie a steny opravy, bez ohľadu na vek.

Zoznam:

Rebrík*1

Háčik*2

Štítky: trvalé požiarnej únikový rebrík, cepin, únikové rebríky, vintage požiarneho rebríka, cvičenie mini stepper, 50m požiarne únikové lano, zložiť rebrík, rebrík, police, záchranný rebrík, vonkajšie rebríky.


( 1 Hodnotenie )

Počet