Krásy Blackhead Odstraňovač Mini Pokožku Tváre Pórov Čistič, Vysávač Akné Cleanser Čistenie Tváre Starostlivosť o Nástroje, LED Displej Uher Extractor

€5.00


Krásy Blackhead Odstraňovač Mini Pokožku Tváre Pórov Čistič, Vysávač Akné Cleanser Čistenie Tváre Starostlivosť o Nástroje, LED Displej Poškvrny Uher Pórov Extractor

Comedone Extractor

[Blackhead Comedone Akné Extraktor s Veľkým LED Displejom] Navrhnutý s inovované 2020 koncept, s silné nasávanie a hĺbkové čistenie schopnosti, to blackhead odstraňovač bude účinne cicať tvrdohlavý, čierne bodky a iné nečistoty z pórov pomôcť priviesť späť vaše krásnu pleť. To je vynikajúca voľba pre všetkých ľudí s pokožkou kazov, a všetky vaše starosti sú preč.

[5 Vymeniteľná Multi-Funkčné Sondy pre Rôzne Kožné Problémy] Naše Blackhead Pórov Vysávač je vybavený 5 tváre sacie sondy, vybrať vhodné sacie sondy na základe presne podľa vašich potrieb, Kolo Sond pre odstránenie blackhead, poškvrny, comedone, mastnoty, make-up zvyšky, Oválne Sonda pre vyhladenie malé vrásky a zvyšuje pružnosť pokožky, extra mikrokryštalický sondy dodávanej odstrániť starnutia cutin a aby koža ponuky.

[Multi Funkčné 3 Nastaviteľné Sacie Úrovniach, pre Všetky Typy Pleti] Bez ohľadu na to, čo chcete dosiahnuť, tam bude vždy byť pre vás. Efektívne čistenie a bez poškodenia na koži, konečným riešením pre všetky typy pokožky a kožných problémov. Čím to je vynikajúce pre brada, líca, nos a ďalšie citlivé oblasti.

[Nízka Hlučnosť, Prenosné, Rýchle Nabíjanie & Dlhých Pracovných Hodín] Tento elektrický blackhead odstraňovač funkcie ergonomický ručné dizajn, ktorý sa dokonale prenosný pre jednoduché používanie a nosenie.

Okrem toho Vybavené vstavaná 500mAh batérie, plný výkon podporuje nepretržite pracuje na viac ako 60 minút.

[ Kože-príjemný materiál ABS& non-jedovaté a neškodné] Naše blackhead odstraňovač vákuové sondy použiť Skin-príjemný materiál ABS, non-jedovaté a neškodné, ktoré možno bezpečne používať na tvár/nos pre mužov a ženy. Náš nos blackhead odstraňovač extractor využíva inteligentné sacie vákuové technológie, ktorá je fyzikálna metóda čistenia nielen bezpečné, ale aj účinne odstrániť blackhead/whitehead/comedone s výkonné sacie.

Porovnanie s podobnými položkami

Blackhead Vákuové Remover,pomocou vákuového sacie rýchlo odstrániť mastnoty,nečistoty a zvyšky make-up na vonkajšej epidermis a vo vnútri pórov a mierne odstrániť odumreté a cutins.

Je to krása zariadenie zmes mikrodermabrázia,pórov, čistejšie,odstránenie blackhead,mastnoty a iných funkcií.

Pokyny:

Prosím, použite blackhead vákuum po otvorení póry s horúci uterák,tvár parník, alebo vývoz kvapaliny.

1.Tento blackhead vákuum nie je vodotesný,utrite vody na ruky pred použitím.

2.Predvolené nastavenie je stredne suctionⅱ(neutrálne kože);môžete stlačením tlačidla prejsť na najsilnejšiu úroveň ⅲ (suchá pleť);alebo prepnite na najslabšie levelⅰ(mastná pleť).Vyberte si správne úrovni obleky pre vás kože,alebo si môžete vyskúšať sacom na rameno a vyberte správny.

3.Dlho stlačte tlačidlo na vypnutie blackhead vákuu.

Viac o Čierny Vákuové Odstraňovač

Nabíjateľné A Prenosný

1.Nabíjateľná:Vybavené vstavaná 500mAh batérie,plný výkon podporuje

nepretržite pracuje na viac ako 60 minút.

Indikátor batérie na displeji začne blikať, keď sa nabíja,a zastaviť pri plnom nabití.

2.Prenosné:Skončil v mini veľkosti a nízkej hmotnosti,je to veľmi pohodlne v ruke,a môže byť uvedený do vrecka,môžete vykonávať svoju krásu a kdekoľvek.

Čo robiť a čo nerobiť

1.Presuňte blackhead vákuové odstraňovač a späť pomaly,nie vytiahnuť hore alebo dole na vašej pleti.

2.Nestojte na jednom mieste príliš dlho, aby sa zabránilo dostať fialová alebo opuchnuté, 3~5s je OK.

3.Nepoužívajte drsné omietky a iné cutin výrobkov pred a po použití.

4.Pokožka sa dostať trochu červenej po použití,je to normálny jav,bude to mizne 30 min

po použití.

5.Nepoužívajte pórov vákuové na zranených pokožky alebo citlivých pokožky, ako napríklad bradou, kútiky úst a kútiky očí.

LED Displej

Môžete jasne získať pomocou informácie prostredníctvom obrazovky.To môže znamenať, sacie režim,stav nabíjania môžete lepšie poznať proces pomocou.

Akné Blackhead Odstránenie Pinzeta Nerezová Uher Mieste ComedonesExtractor Krásy Tvár, Čistiť Starostlivosti Nástroje Tváre Riediteľný, Čistiaci Prípravok

Blackhead Odstraňovač Vákuové Pórov Cleaner Krásy, Starostlivosť o Pleť Nástroje Pre Odstránenie Tváre čierne bodky Uher Aknóznej Pleti Značku S USB Kábel

Blackhead Odstraňovač Vákuové Funkcie:

Na akné, uher ošetrenia pleti

Odstrániť Blackhead, hlboko čistí tvár

Liečba pre ovisnuté kože a vrások, Omladenie pokožky

Liečba škvrna a matnej pleti, zníženie hyperpigmentácia kože

Tam sú 3 výstroj pozície, ktorá môže byť upravená

1.Malé guľaté hlavy sa používa pre sania, čierne bodky a je vhodný najmä pre krehkú pokožku. Sacom je slabá.

2 hlavný účinok veľké guľaté hlavy je tiež odstrániť blackhead a akné, ale sila je väčšia, než je malá okrúhla diera. Tak jahoda nos a niektoré mastnú pleť používať tento.

Štítky: čistenie tváre, čističom pórov vákuum, tvár peeling, tvár produkt, beuty ženy, vysávač vysávač, koean čistič pleti, čistiaci gél na nechty, garland led, sugador de cravo.


( 1 Hodnotenie )

Počet