Hot Hot Multifunkčné Vonkajšie GRILOVANIE Camping Piknik Sprej Plameň Zbraň Gril, Vonkajší Ľahšie Bután Plynu Horák Manuálne Ignitio

€3.20


Funkcie :

100% Zbrusu Nový a Vysoko Kvalitné

Úvod: Varenie a Stravovanie - Flaming, caramelizing, browning, pridať farbu a textúru potravín, pľuzgiere a poťahov, dokončovacie potravín určených na prezentácie a pridaním dráma, keď slúžite. Osvetlenie na GRILOVANIE a požiare. Odmrazovanie a rozmrazovanie pre mrazené vodné fajky a iné inštalatérske práce. To môže tiež rozpustiť strieborné a zlaté spájky, malé tvrdé spájkovanie prúty, a mnoho iných materiálov Hobby a remeslá, výroba modelov, zváranie, opravy, spájkovanie, šperky robiť. Spájkovanie rúrkových spojov. Farba stripping. Funkcie: trubice: Mosadz s chrómovanie. Anti-flare po 2 min predohrev a Profesionálny stupeň bután pochodeň. Tlačidlo automatického zapaľovania. Nastaviteľný Plameň kontroly a samovznietenia. Kompatibilné so štandardnými bután plynu kazety. Pacakge v cene: 1 x Bután Plynu Horák (Plynový Valec Nie je súčasťou balenia)

Štítky: alkohol gril, mapp plynový horák zbraň, muž pochodeň ľahšie, elektrické ligther, bulin t4, plameň plynu, rothenberg plynový horák, butan plynový horák, variť horák, propán bután veľká.


( 1 Hodnotenie )

Počet