Praktický Mini Varenie Piknik Vonkajší Gril Sporák Prenosný Ľahký Nehrdzavejúcej Ocele Drevom, Camping Sklopný Gril

€24.85


Funkcie:

1. Kompaktný A Stabilný A Odolný:Tejto potreby na kempovanie sporák môže byť zložené ako kniha, pošleme vám cestovná taška. Gril rúra je vyrobená z vysoko kvalitnej nerezovej ocele. Jednoduchá inštalácia systém a silnú kvality sú ideálne na kempovanie na GRILOVANIE cestovné piknik.

2. Dizajn Spaľovania-Podpora Prieduch:Energické spaľovania nemôže byť oddelené od kyslíka. Dizajn prieduch na všetkých stranách rúra je, aby vzduchu plne obiehať a dosiahnutie účelu intenzívnejšie spaľovania.

3. Oxid Oka Umožňuje Uhlíka Vypáliť Úplne:Uhlíka oka môže izolovať uhlie z rúry, vetranie môže vytvoriť prach úniku nadol, a podporovať plné spaľovania uhlia.Ideálny gril rúra pre 1-3 osôb.

4. Ochrana životného prostredia Paliva:Variť jedlo pomocou konárika, listy, sú borovicové šišky a drevo alebo spevnené alkoholu. Bez popola dosku, je tiež možné použiť ako stojan na palivo-kachle.

Použite Tipy:

1. Čistenie grilu: Pred grilovaním jedla, štetec gril s olejom, aby sa zabránilo potravín z lepenie na gril.

2. Správne prevrátením: Pri premene jedla, jedlo musí byť vyhrievané do určitej miery pred prevrátením. Ak sa časti potravín palice na polici po zapnutí viac bielkovín, nie je ešte plne vykurované.

3. Vlhkosť doplniť: Počas grilovania proces, niektoré barbecue omáčka by mala byť správne kartáčovaný na potraviny, udržať jedlo, vlhké, ale nie kefkou príliš veľa naraz, aby nedochádzalo k potravín slané.

4. Vhodnosť soľ: Keď jedlo je vyhrievaný, kvapky oleja bude kvapkať. Keď sa tieto kvapky sú spálilo uhlie ohňa, budú vyrábať vysokým plameňom. V tejto dobe, len posypeme niektoré soli v ohni môže vyriešiť problém.

Špecifikácie:

Materiál: nehrdzavejúca oceľ

Farba: strieborná

Čistá hmotnosť: 870g

Veľkosť produktu: rozšíriť 21 cm*14*14 cm/8.26*5.51*5.51"

Balenie obsahuje:

1* potreby na kempovanie sporák

1* gril čistý

1* palivové rack

1* šedá doska

1* box balenie

1* cestovná taška

2* zátka

Poznámka:

1. Prosím, aby trochu chyba kvôli ručné meranie. prosím, uistite sa, že nemáte myseľ pred vás cenovú ponuku.

2. Farba môže mať rôzne ako rozdiel displej, prosím pochopiť.

Štítky: steny kachle na drevo, tábor plynový sporák, bulin t4, vták vonkajšie, ul varenie, kameň, drevo, kachle, rúra potreby na kempovanie sporák na drevo, box dreva potreby na kempovanie sporák, APG, tábor sporák.


( 0 Hodnotenie )

Počet