ZJCOSTOL Elektrickým Nožom Dreva-Rezbárske Dláto Nástroj Nastaviť Nábytok drevorezbárstvo Nástroj Elektrické Dláto Flexibilný Hriadeľ Flex

€7.26


Funkcie: 1.Elektrický dláto potrebuje podporu brúska alebo malý mlyn alebo mäkký shaft s mäkkou hriadeľ s mäkkou hriadeľ, ktorý môže byť vymontovaný na mäkký shaft a nemôžu byť použité samostatne. Motor rýchlosť by mala byť nižšia ako 12000 rotácie. 2.Každý elektrický dláto je vybavený 5 špeciálne nože a malý skrutkovač. 3.Nové elektrické tesárstvo rezbárske dláto, nožom namiesto tradičné ručné rezbárstvo, je rýchlejší ako ručná rezbárstvo niekoľkokrát, úsporu času a práce. 1/3 sily môžu byť ručne vyrezávané, rýchlosť 3-5 krát pre carving, bez pocitu únavy. 4.Keď nôž dotýka sa dreva, vytvára 25000 minútu vysokej rýchlosti a malé vibrácií za minútu, čo je vytesaná do tejto vysoko-rýchlostné vibrácie. 5.Okrem bežných dreva, to môže tiež gravírovanie eben, mäkké plasty a podobne. 6.Shell je tuhé, odvod tepla účinnosť je výborný, a to je veľmi bezpečný. 7.Používa sa predovšetkým na drevo, nábytok, rytie, starožitné poschodí rezbárstvo, črepníkové rastliny, hračky, postáv, zvierat a iné sochy. Špecifikácie: Materiál: plast + zliatiny Sekáč: 15.5*3 cm/6.1*1.18" Kľúč dĺžka: 9 cm/3.54" Nožom dĺžka: 4.5-4.7 cm/1.77-1.85"

Štítky: gymnastické kapela pre fitness, nástroj ruka, flexibilné star hriadeľ nástroj, flexibl hriadeľa, horúce flexibilný hriadeľ flex, nástroje, náradie., uhol sekáč, elektrické dreva-rezbárske dláto súprava náradia, helicoil m10, služby ručné náradie.


( 0 Hodnotenie )

Počet