IBen Ochranné puzdro Pre Nintend Prepínač Lite Shell Pre Prepínanie Lite Prípade PC Ružová Prípade Lite Bývanie Shell Ochranné puzdro

€6.00


iBen Ochranné puzdro Pre Nintend Prepínač Lite Anti-scratch Konzoly Rukoväť Gamepad Shell Kryt Prípade Príslušenstvo

Špecifikácie:

Kompatibilné: Switch Lite Produkt: Ochranné Puzdro Hmotnosť výrobku: 100 g Materiál: PC Farba: Modrá/Coral/Šedá/Žltá

Vlastnosti Produktu:

1. Späť troch-dimenzionální ruky zvyšok dizajn, zvýšenie strane pocit, pohodlné ovládanie 2. PC skin materiál je preferovaný, vynikajúci pocit a ochrany 3. Proti poškriabaniu a opotrebovaniu, znížiť poškodenie stroja spôsobené náhodným poškriabaniu počas používania 4. Skutočný stroj 1: 1 forma otvorenie, presné otvor miesto, bez toho, nabíjanie a chladenie na Mieru pre Prepínanie Lite 5. Voľný tlačidlá a joystick pre plynulejší zážitok z hrania

Funkcie:

[Vitality Color] Dodáva chuť a vitality do svojho Prepínač Lite, ktorý je špeciálne kompatibilné s vypínačom Lite. [Perfektný] Presný strih a dizajn sa hodí prepínač konzoly a radosť-cons dokonale, presne zodpovedajúce ovládacích tlačidiel a slot pre kartu.Tento ochranný prípade je ultra-tenké, robustný, ale ľahký a dýchacieho otvoru nebudú, aby vaše konzoly byť horúce, umožňuje hrať viac pohodlné. [Ľahko Nainštalovať a Take Off ] je jednoduché na inštaláciu a odstránenie Radosť-Cons podľa jednoduché posuvné, nie je potrebné odletu kryt prípade, takže si môžete vychutnať hru v spôsob, ako si prajete. [High Quality] Toto nahradenie puzdro je vyrobené z vysoko kvalitného materiálu PC, aby sa zabránilo zafarbenie a chrániť svoje Spínač Lite z dennej kože, škrabance, prach a odtlačky prstov.

Balenie Obsahuje:

1Pcs x Prepnutie Lite Prípade

Zásielky

Máme loď po celom svete www.tantra-egypt.sk Štandardná Doprava methord, Singapur, Pošta, DHL a pod. Všetky produkty sú na sklade, prosím, neváhajte a nákup žiadne položky. Všetky objednávky sú spracovávané počas 48 hodín po zaplatení overenie. Balíky sú zasielané v priebehu 2-4 pracovných dní po platbe overenie. Sledovanie informácie o balení, poslal Čína/Singapur Post, je zvyčajne zobrazované do 3-5 pracovných dní. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní po zaplatení, prosím, neváhajte nás kontaktovať. Budeme sledovať zásielky a odpovedať vám čo najskôr.

Záručný Servis

12-mesačná záruka na údržbu, 30-dňová záruka vrátenia alebo výmeny. Sme snahe 100% spokojnosti zákazníkov, ak budete mať nejaké problémy s výrobkom, prosím, neváhajte nás kontaktovať, sme sa nájsť riešenie v čo najkratšom čase.

Vrátenie A Vrátenie Peňazí

Všetky naše položky sú 100% nové a originálne, prísť s jeden rok záruka, prosím, neváhajte a kontaktujte nás, ak nie ste spokojní s nákupom. To je veľká česť pre nás dodávať čo najlepšie výrobky a poskytovať vysoko kvalitné služby pre vás. Kontaktovať nás môžete do 7 dní po obdržaní výrobku; sme vás UISTIŤ, že sme sa dať odpoveď na reklamáciu do 30 dní, ak budete mať nejaké problémy s našim výrobkom. Je na zodpovednosti zákazníka, poštovné poplatky akejkoľvek položky, vrátený. To môže trvať nás až 7 pracovných dní na spracovanie vašej žiadosti, po obdržaní produktu. Budeme zaplatiť náhradu, ak má položka nie je doručený v rámci dodacia lehota zaručené, alebo boli porušené počas prepravy. Ak ste objednávka bola uzavretá www.tantra-egypt.sk v dôsledku potenciálnych bezpečnostných dôvodov. Všetky platby (okrem poplatkov a poplatkov tretím stranám) budú vrátené na váš účet.

Štítky: nintendi prepínač lite, v úmysle prepínač, sega dreamcast, kryt nintendo prepínač lite, nintendto switch grip lite, radosť con nintendo prepínač, prípade nintend prepínač lite, joycon chrániť, radosť con black shell, prípade nintendo prepínač.


( 6 Hodnotenie )

Počet