Mäkké Nylonové Obojok Psa Krku Taktickej Prípravy Golier Pet Vojenské Golier Psa Polícia Pet Produktov Pre Šteňa Pet Produktov

€9.11


PRODUKTY FUNKCIA

Odolný Materiál: Tento ťažkých obojok je vyrobený z vysoko kvalitného a odolného nylonu 1000D materiálu s elegantnou šitie a mäkké vatovaný podšívka, aby sa zabránilo rozstrapkaniu pre vášho psa pokožku a vlasy s pohodlné nosenie.Existujú 2 druhy klipy, bude NÁHODNÝ dodanie. Magic nálepky a rýchloupínacou prackou dvojitý uzáver. Rýchle uvoľnenie kovovej spony je ťažká ľahko sa zapína a vypína. Pes taktické golier vlastne uzatvára s magic nálepky prvý, potom môžete zámok pracky, takže nie je dvojitá vrstva ochrany, takže váš pes nemôže vytrhnúť ho. Dizajn Rukoväť. Kontrola rukoväť môže chytiť svojho psa z golier, je to veľmi jednoduché, keď uvedenie vášho psa v pešej ho, aby vaše vedenie. Mať magické sitcker podržíte ju, keď nie v použitie.Tu je magické nálepky ID panel na tejto taktickej golier, ktorý môže byť umiestnený na opravy. D-Krúžok a magic nálepky ID panel. Taktické k9 golier má D-Krúžok môžu byť pripojené psom na vodítku, aby váš pes vedľa vás jednoduchšie vašou kontrolou. 3 veľkosti 3 farby sú k dispozícii. Prosím, postupujte podľa veľkosti grafu na meranie vášho psa starostlivo prečítajte si miesto, aby sa zabezpečilo golier je dobre zapadajú do vášho psa.

Štítky: tortu vec, pes auto produkty, hlbb obojok, bolesť v krku, draci psov, collares perros, pes na vodítku, väzby domáce zvieratá, vodítku, pes.


( 5 Hodnotenie )

Počet