MEKISS EÚ Dotykový spínač Luxusné tvrdené sklo panel zapnutie svetla prerušovačom 2gang AC110V 220V Domov nálepky na stenu inštalácia

€7.64


MEKISS

Dotykový účinok tohto produktu je rovnaký ako mobilný telefón kapacitný displej. Technologické inovácie a luxusné tvrdené sklo panel, aby povrch ťažšie a ľahšie sa čistí. Biely efekt je najviac predávaný výrobok, biele a svetlé, hlavne predáva v Rusku a Európsky trh krajiny. Popis Produktu Značka : MEKISS Model : M-TS-02 Počet kontrolných cesty : 2Gang Rozmery : 86×86×34cm Napájanie : 110V-240V 50-60Hz Certifikácia : CE, FCC, RoHS Funkcie: 1. Tvrdené sklo panel, pevný povrch odolný proti otrasom, prachu, ľahko sa čistí. 2. Ohňovzdorné materiály. 3.Môžete dotykom prepnúť tlačidlo so svojimi mokré ruky. 4. Citlivé na dotyk, silné dotykový, kapacitný dotykový účinok. 5. Povrch LED svetlom, červená je na (svetlé), modrá je vypnuté (tmavé). 6.Jeden firewire dizajn NIE je potrebné otvoriť stenu rewiring, priame nahradenie starého prepínač. Rozmery : 86×86×34cm

inštalácia kreslenie

Postup: 1. Odstránenie spínač sklenený panel; 2. Zapojenie podľa schémy zapojenia (single-wire-control) 3. Nainštalujte skrutky na pokrytie sklenené panely, ale neinštalujte.Skontrolujte, dotykový účinok funkciu prostredníctvom napájania.Ak nie je funkčný efekt, sklenené panely môžu byť inštalované, úspešne nainštalovaný; 4. Ak funkcia je abnormálne počas inštalácie, prosím, znovu skontrolujte kabeláž.

FAQ

balenie:

1 x Dotykový Spínač 2 x Skrutky 1 x užívateľská Príručka 1 x LED Transformátor

preprava:

1. Vyplňte, prosím, v poradí adresu a skontrolujte, či adresa je správny znova (ak ste z Ruska, je dôležité vyplniť vaše celé meno). 2. Ak nájdete nejaký problém po obdržaní tovaru, kontaktujte nás prosím najneskôr do 5 pracovných dní a my vám pošleme riešenie včas.

servis:

1. Ak narazíte na nejaké problémy pri používaní, prosím neváhajte a kontaktujte nás pre včasné oznamovanie riešenia!Ďakujem vám veľmi pekne!Ak ste spokojní s našimi službami a produktmi, prosím, dajte nám päť hviezdičiek!

Štítky: klapka dvere, cigary plagát, drôtený nástenný spínač, neo z vlny, 220 prepínač, kulisu pre birthday party, elektrický prepínač 220v, sklo dotyk, 8 gang, trvalé zápasy.


( 4 Hodnotenie )

Počet