Kozie Mlieko Kolektor / Kozie Mlieko Pazúr pre Milker,Dojenie Stroj Náhradných Dielov

€3.64


Popis Výrobku:

Mliečny pazúr / dojenia pazúr / mlieko zberný kôš pre zber mlieka sála z kozy alebo ovce cumlíkov cez cumlík pohár vložiek a odoslaním vákua dojenie stroj.

Kozím mliekom, zberateľské, vhodné na chov kôz a oviec dojenie, je vyrobený z vysoko nárazu odolné materiály a má zaoblené hladké pol-hlavne tvar. Tento automatický mlieko kolektor je individuálne dojenie clawpiece obsahujúce uzatváracie mechanizmus, ktorý automaticky riadi vákuum, dodanie do každej vložky počas dojenia a umývanie. Akonáhle cumlík vstúpi do združenia, ventily na Mlik Pazúr automaticky otvoriť. Potom, keď sa cumlík je odstránený na konci dojenia, rýchly prísun vzduchu sa vytvorí podtlak v ventilu, ktorý automaticky zatvorí ho.

Použitie Výrobku:

Kozy mlieko kolektor sa používa na pripojenie mlieka trubice, pulz trubice a mlieko vložky, a potom zbierať mlieko sála z kozy alebo ovce cumlíkov cez cumlík pohár vložiek a odoslaním vákua dojenie stroj.

Menej práce pre prevádzkovateľa počas dojenia a umývanie. Ventily automaticky uzavrie, ak klastra je odštartovala. Schopnosť izolovať nezdravé cumlík počas dojenia. Ľahko kontrolovať na čistenie a údržbu. Menej vákuová fluktuácia, keď vložky sú inštalované a odstránené, čím sa zabráni vákuové drop alebo nasávania nečistôt.

Štítky: bee mlieko, mliečne strojov, muž dojenie stroj, milker, machin mlieko, lego mutant, automatické dojenie stroj kozy, elektrické milker, dojenie stroj, koncentrátor kyslíka časti.


( 0 Hodnotenie )

Počet