2 ks Modrá zelená dobytok krava, prasa hmotnosť pásky opatrenie kola na predaj

€19.64


Názov produktu: SKVELÉ FARMY hospodárskych Zvierat zvierat hmotnosť pásky opatrenie meracie nástroje pravítko

Materiál: PVC+ sklenené vlákna, pravítko pásu

Typ: Zviera poprsie, kontrolu hmotnosti, zvinovací

Farba: je možné upraviť podľa požiadaviek zákazníka

Veľkosť: 50 (široký) X20 (hrubé) mm

Balenie špecifikácie: každý funkciou opp pás balenie, 600 / prípad

Balenie okno špecifikácie: 40X29X28cm, celková hmotnosť 18 kg, čistá hmotnosť 17kg

Vlastné spracovanie: Áno

Ochrany životného prostredia, PVC, plastové pásky môže prejsť Európe a Amerike ROHS a 6P (bez ftalátov dve) environmentálne testovanie, PE plastové pásky opatrenie v súlade s environmentálnymi požiadavkami, prísnejšie Japonský trh.

Neobsahuje žiadne chemické zloženie, netoxický a bez chuti. Vysoká teplota, odolnosť voči korózii, kyselinám a zásadám.

1. Akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2. Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

3. Ak nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

4. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU. Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY! Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol.

2. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaša po#.

3. Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z www.tantra-egypt.sk. ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

4. Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt(y) je (sú) nie, ako inzeroval.

1.Ponúkame na predaj kvality istí, výrobky! Máme prísnu kontrolu pred odoslaním na vás,tak prosím buďte istí, nákup. 2.Ak nie ste spokojní, keď ste dostali svoj tovar,vráťte ho do 14 pracovných dní na výmenu alebo vrátenie peňazí,prosím, kontaktujte nás skôr, než vám to vrátiť. 3.Ak je tovar chybný 1 mesiac,zašleme vám nový bez akýchkoľvek ďalších poplatkov,alebo ponúknuť vrátenie peňazí po tom, čo sme dostali na chybný tovar. 4.Sľubujeme vrátenie peňazí alebo vadí, ak bol balík potvrdil stratil. 5.Ponúkame veľkoobchod,drop-poštovné,angent nákupe.

Ak ste spokojní s našimi výrobkami a službách,prosím dajte nám pozitívna spätná väzba a 5 star po potvrdiť príjem,dáme vám 5 hviezdičkový,príliš. Potrebujeme vašu podporu a ísť urobiť viac, lepšie,5 star je najväčšie chvály našej predajni,Ďakujem vám veľmi pekne!

Štítky: modrá meracie pásky, krava tlač, lepiaca páska tepelnej, Živočíšna Rozsahu, krava hrnček, prípade krava, kanvica na mlieko kravy, krava hračka, krava, vaňa mat ryby.


( 1 Hodnotenie )

Počet