ARK 2018 Jar Ženy kórejský Sveter Hrubé Hrubé Vlny Pletené Módne Topy Pulóver Batwing Rukáv Ženy Sveter

€14.88


ARK 2018 Jar Ženy kórejský Sveter Hrubé Hrubé Vlny Pletené Módne Topy Pulóver Batwing Rukáv Ženy Sveter Veľkosti Grafu

Dôležité!!! Veľkosť tohto položky môžu byť odlišné od ostatných,pozrite si prosím veľkosť graf nižšie vyberte správnu veľkosť.

Jednotka:CM

Popis 1.Balík obsahuje:1XSweater 2.Vlastnosti: Materiál:Bavlna Štýl:Módne, Farba:Zelená/Fialová/Khaki/Šedá Veľkosť:Jedna Veľkosť Produktu Zobraziť

O Dropshipping ponúkame drop shipping služby.Môžete zanechajte nám na meno príjemcu, adresa a telefónne číslo na www.tantra-egypt.sk pri vytváraní objednávky. Potom bude objednávka odoslaná.

Poskytujeme veľkoobchodné ceny pre hromadnú objednávku.

Sme zabezpečiť lepšie služby pre našich drop shipping zákazníka, vrátane kratších manipulácia čas, a na čas sledovacie O preprave 1.Tovar môže byť dodaný DHL, FedEx, UPS, TNT, ePacket, EMS, Čína Príspevok Air Mail, Singapur Post, HongKong Post Air Mail, PostNL, SFExpress, YunExpress a tak ďalej. Môžete vybrať spôsob dopravy, ktoré potrebujete.

2.Nie sme zodpovednosť za meškanie alebo iné problémy, ktoré sú zodpovedné prepravné služby. Avšak pomôžeme vám sledovanie balíka

3.Prosím, všimnite si, že sme sa nemusíte platiť Clo a Daň, ak bola vaša objednávka koná v vaše Vlastné.Kupujúci by mal byť zodpovedný za zúčtovaní a daňových raz balík bol v držbe miestne zvyky. O Záruke sľubujeme, že sa môžete vrátiť túto položku z akýchkoľvek dôvodov po si ju kúpite, aj vy sa len nepáči sa mi to. Potom môžete získať plnú náhradu alebo výmenu. Ale sme láskavo pripomenúť si, že by ste mali platiť pre návrat expedičný poplatok. O Spätnú Väzbu Dôležité!!! Prosím, neváhajte a kontaktujte nás pred odchodom Neutrálne alebo Negatívne spätné väzby, budeme riešenie problému okamžite.

Vaša spokojnosť a pripomienky sú pre nás veľmi dôležité. Ak sa vám páčia naše produkty a služby, venujte prosím chvíľu nechajte nám pozitívnu spätnú väzbu a všetkých 5 hviezd.Budeme radi, veľmi veľa.

Štítky: dámske svetre pulóver hrubé pletené teplé, sveter krku hrubé pletené žena, dámske pletené sveter smthma tlačidlá, jeseň sveter hrubé hrubé pletené, dámske svetre hrubý sveter krátke, sveter dámske voľné hrubý úplet, dámske svetre hrubo pletený golier, sveter dámske krku hrubý pletenie, dámske pletené sveter štrbinové, dámske svetre veľké veľkosti, hrubé pletené červená.


( 1 Hodnotenie )

Počet