Ženské Sveter tvaru Sexy Dlhé Rukávy Sveter Zahusťovanie Sveter Cashmere Jeseň v Zime Teplé Ženy Pletenie Jumper

€93.98


*100% Pure Udržateľného mongolskej Cashmere *2 Vrstvové husto-pletené cashmere priadza Dlhé Vlákna najjemnejšie vlákna dodať Najlepší Anti-Obaľovanie Výkon *Ľahký, super mäkké super teplé, Bez zmrštenia, bez skreslenia, č vyblednutiu. Sveter je priateľské k pokožke, takže môžete nosiť ju blízko pri tele *Všetky výrobky našej spoločnosti je Štandardom EÚ veľkosť,prosím, zvoľte svoj vhodná veľkosť podľa veľkosti chartModel *Podpora všetkých veľkostí alebo prispôsobenia *Rozmery: Výška 5'10" Prsia 34" Pás 24.5". Model je nosenie veľkosť: Malá

Peking Longming Cashmere Products Co., S.r.o. bola založená v roku 2007. Sme profesionálny výrobca na 100% Merino,100% Cashmere,Cashmere & Vlny a vlny accessiories. Máme vlastnú továreň,mohli by sme poskytnúť OEM a ODM služieb,vlastné vlastné LOGO.Naše produkty sú všetky vysokú kvalitu a nízku cenu. Budeme vytvárať nový štýl každý mesiac,náš štýl je jednoduchý a módne,bol populárny v USA,Európe,Kanade,Japonsku a iných krajinách. Vitajte v našom obchode,dúfam, že už dlho obchodného vzťahu s vami!

Štítky: merino turtleneck, sivá pletený sveter ženy, cashmere sveter dresa, muži svetre cashmere, sveter ženy, sweather žena, muž pletené jumper, ručne vyrobené sveter, muži ženy jumper, cardigan twist.


( 1 Hodnotenie )

Počet